Connect with us

technokrata

TIPA díjas az Epson nyomtatója és projektora is

Epson-EH-TW9000W-Picture-2

Smart home

TIPA díjas az Epson nyomtatója és projektora is

Magas színvonalú képalkotási képességükért jutalmazták az Epson Stylus Photo 1500W nyomtatót és az Epson EH-TW9000W projektort.

A legnagyobb és legbefolyásosabb fotós- és képalkotó sajtószövetség, a TIPA (Technical Image Press Association) 2012-ben 2 díjjal tüntette ki az Epsont. Az Epson Stylus Photo 1500W nyomtatót a „legjobb felsőkategóriás fotónyomtató”, az Epson EH-TW9000W projektort pedig a „legjobb fotóprojektor” kategóriában találták a legjobbnak.

Az elmúlt évben bemutatott termékek közül most is azokat díjazta a TIPA szakmai zsűrije, melyek a piaci trendeknek megfelelően a legmodernebb technológiai megoldásokat, dekoratív külsővel, könnyű kezelhetőséggel és kiváló ár-érték aránnyal ötvözik.

Az Epson vezeték nélküli fotónyomtatója, az Epson Stylus Photo 1500W a finom színátmenetekkel teli, kiváló minőségű és részletgazdag nyomatoknak köszönheti az elismerést. A készülék a beépített wifi-támogatásnak köszönhetően, az Epson iPrint alkalmazáson keresztül gyors és egyszerű nyomtatást tesz lehetővé, akár iPhone vagy iPad készülékről is.

A „legjobb fotóprojektor”, a full HD felbontású, 3D-s képet vetítő Epson EH-TW9000W a piacon kapható legnagyobb fényerejű megjelenítő, amely amellett, hogy a lenyűgöző 200.000:1 kontrasztaránnyal eddig csak a mozikban megszokott képminőséget és képélményt biztosítja, ez az egyik első olyan otthoni projektor, mely vezeték nélkül csatlakoztatható az arra alkalmas Blu-ray lejátszókhoz és laptopokhoz.

Az idei két elismeréssel együtt az Epsont 1997 óta összesen 31 díjjal jutalmazta a TIPA.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek