Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pendrive-on a 10 éves Zanzibar lemeze

Smart home

Pendrive-on a 10 éves Zanzibar lemeze

Az országban az elsők között adták ki múlt héten a Zanzibar tavasszal megjelent ötödik nagylemezét, az Őrangyalt pendrive-on. Közben a lassan tíz éve fennálló együttes gőzerővel készül a decemberi jubileumi koncertjére és a lemez második videoklipjét forgatja.

A Zanzibar Őrangyal című utolsó nagylemeze a múlt hét folyamán megjelent pendrive-on is, ami a zenei anyagon kívül rengeteg meglepetést is rejt.

„Az országban az első együttesek között vagyunk, akiknek pendrive-juk jelent meg, és persze a lemezen kívül rengeteg érdekesség is felkerült az egy gigabyte-os adathordozóra” – kezdte Nagy Gábor, az együttes gitárosa. „Többek között képgalériák és két videó klip is. Az egyik a Rockabili, az Őrangyal lemez első videóklipje, a másik pedig a legeslegelső kisfilmünk, az első lemezünk előtti demóhoz készült igazi húszezer forintos amatőr videó. A dal címe Szeretnélek. Ez nagyon vicces, hiszen tíz évvel fiatalabbak és húsz kilóval könnyebbek vagyunk rajta mindannyian. Illetve a két első demónk is felkerült, ami szintén humoros, leginkább a Rita hangja, de az is, hogy mennyire kezdetleges volt akkor még minden. A 2990 forintért kapható pendrive-ot pedig nem csak a tartalma miatt érdemes megvásárolni, hanem nagyon jól is néz ki, bele van gravírozva, hogy Zanzibar, illetve adathordozóként is lehet használni, ha valaki rámenti a rajta lévő anyagot a számítógépre.”

Az együttes október 24-én forgatja az Őrangyal lemez második videoklipjét Rita kedvenc számához.

„A Jönnek újak című lírai dalhoz készül, amiben csak én fogok szerepelni illetve különböző, a számhoz illő képek lesznek benne. De nem tudok sokat róla, elég titokzatos a forgatókönyv” – mesélte Terecskei Rita. „Január 2-án lesz tíz éves a zenekar, amire azért is vagyunk nagyon büszkék, mert még mindig ugyanaz a felállás, mint ahogy elkezdtünk zenélni annak idején így öten. Ezt pedig december 27-én ünnepeljük egy nagyon nagy jubileumi koncerttel a ceglédi sportcsarnokban, hiszen az együttes ceglédi származású. A körülbelül két és fél órás koncertre gőzerővel készülünk, érdekes látványvilág, igazi színorgia lesz, illetve egy grafikus készít nekünk kisfilmeket, amiket ott fogunk levetíteni. És koncertfelvétel is készül majd, amit jövő tavasszal szeretnénk egy díszdobozban megjelentetni, egy unplugged DVD-vel együtt, ami az MTV koncertfelvétele. Illetve terveink között szerepel egy könyv is. De egyelőre keményen készülünk a koncertre, amire szeretettel várunk mindenkit!”

Tovább


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés