Connect with us

technokrata

A Windows Storage Server 2003 támogatottsága – más szoftvergyártók, a MS Adattárolási Közösség és a

Laptop

A Windows Storage Server 2003 támogatottsága – más szoftvergyártók, a MS Adattárolási Közösség és a

A Windows Storage Server 2003 megjelenésével egyidejűleg számos vezető szoftvergyártó is bejelentette, hogy támogatja az új Microsoft-terméket. Közben megalakult a Microsoft Adattárolási Közösség nevű online fórum, illetve a Microsoftnál egy új részleg kezdett foglalkozni az adattárolással.

Az új szervertermék támogatását bejelentő gyártók között megemlíthető a CommVault Systems, a Computer Associates International, a KVS, a LEGATO Systemsű, az NSI Software, a NuView, a Quest Software és a Veritas Software. Ezek révén a Windows Storage Server 2003 használói sokféle szoftver közül választhatnak a szerverkonszolidációhoz, az üzletvitel folytonosságának biztosításához és a biztonsági mentésekhez.

Microsoft Storage Community

Sor került továbbá a Microsoft Storage Community (Microsoft Adattárolási Közösség) nevű online fórum bejelentésére, ahol az ügyfelek adattárolási szakértőkkel, más felhasználókkal, fejlesztőkkel és termékmenedzserekkel oszthatják meg ismereteiket és tapasztalatukat a Microsoft adattárolási termékekkel és technológiákkal kapcsolatban.

Az adattárolási közösség hírcsoportok, felhasználói csoportok, a Microsoft technikai szakembereivel folytatott beszélgetések, valamint dokumentációk, tippek és hivatkozások segítségével kaphatnak választ kérdéseikre, és oszthatják meg tapasztalataikat másokkal.

Microsoft Enterprise Storage Division

A Microsoft azzal a céllal hozta létre az Enterprise Storage Division részlegét, hogy nagyobb figyelmet fordítson az egyre összetettebb adattárolási problémákra.

A divízió három fő célja a következő:
– a Windows jobb adattárolási platform legyen
– elősegítse az iparágban innovatív adattárolási megoldások kifejlesztését
– forgalmazza a Microsoft adattárolási termékeitSzólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin