Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kodekgyűjtemény Windows Vistához

Smart home

Kodekgyűjtemény Windows Vistához

Zavartalan videózás – hogy ne kelljen innen-onnan összeszedegetni a kodekeket.

A Vista Codec Package (letöltés itt) telepítésével nem kell több kodeket, szűrőt keresni, installálni; viszont médialejátszót nem tartalmaz a csomag (ennek köszönhetően nem is rendeli magát hozzá semmilyen állományhoz, az alapbeállítások megmaradnak). Használatával bármilyen lejátszószoftverünk legyen is, képesek lehetünk DVD-k, filmek, videoklipek életre keltésére, legyenek azok szinte akármilyen formátumban. Sőt, még a videofolyamok (streaming video) is megjeleníthetővé válnak (real és quicktime formátumok esetén). Támogatni fogja a feliratok megjelenítését is a számítógép, ha feltelepítjük a kodekcsomagot – a funkciólistának csak az alkalmazott médialejátszó szabhat határt.

A gyűjteményt összeállítók szerint a Windows Vistát a csomag révén nem kell a mindenhonnan „összevadászott” kodekekkel kiegészíteni, amelyek gyakran hajlamosak összeakadni egymással. A Vista Codec Package ráadásul lehetővé teszi az operációs rendszer MediaCenterének zökkenőmentes használatát is.

A 64 bites operációs rendszereken is használható új, 4.7.3-as változat letölthető gyors Download szerverünkről. Ebben frissítették az ffdshow komponenst 2079-es verzióra, illetve a Gabest szűrőket 729-esre.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés