Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows Internet Explorer 7+

Laptop

Windows Internet Explorer 7+

Új változat a Microsoft böngészőjéből – a ˝vistás˝.

A redmondi szoftverfejlesztő vállalat a Windows Vista Beta 2-es verzió kiadása kapcsán bejelentette browserével kapcsolatos változtatásait is. Újfent átnevezték a webböngészőt, eszerint a Vistában levő alkalmazás kapott egy pluszjelet – a Windows XP-re készülő változattól ez fogja (névben) megkülönböztetni. A két különböző elnevezés egyébként hasonló kódalapot jelent, de néhány fontos különbség azért lesz az IE7+ verzióban.

Ezek az úgynevezett Vista-only fejlesztések, melyek csak a Microsoft következő generációs asztali operációs rendszere alatt lesznek kihasználhatók. Ilyen például a Védett Mód (Protected Mode), a Szülői Felügyelet (Parental Control) és a továbbfejlesztett Hálózati Felmérés (Network Diagnostics). A különbségek egyébként a legtöbb webfejelsztőt nem kell, hogy érintsék, de amennyiben mégis szükség van speciális információra, akkor az úgynevezett User-Agent sztringek nyújthatnak segítséget.

Az elnevezés megváltozásával a logo is lecserélődött, igaz, a változás minimális. A Microsoft továbbra is várja a felhasználói visszajelzéseket, mind a termékkel, mind a névvel kapcsolatban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés