Connect with us

Hamis ügynökök vezetik félre a gyanútlan telefon-előfizetőket

Laptop

Hamis ügynökök vezetik félre a gyanútlan telefon-előfizetőket

Ez az ügynök nem az az ügynök!

A TELE2 a 2005. október 27-én a legnagyobb vidéki napilapokban fizetett hirdetésben hívja fel jelenlegi illetve leendő előfizetői figyelmét arra, hogy számos városban hamis ügynökök élnek vissza a TELE2 nevével, és félrevezetik az ügyfeleket.

Az „ál-ügynökök” az ügyfeleket szándékosan félretájékoztatják – a 1502 előhívószám használatával, a TELE2 szolgáltatásával és a percdíjakkal kapcsolatban – ami azt eredményezheti, hogy a gyanútlan ügyfél a hónap végén egy ismeretlen, harmadik szolgáltatótól kapott számlával kénytelen szembesülni.

„Cégünk ügynökei olyan egyedi azonosítókkal rendelkeznek, melyek révén jelenlegi és leendő előfizetőink könnyen azonosíthatják őket. Ezek a TELE2-es eredeti megbízólevél, a fényképes igazolvány és az eredeti TELE2-s formanyomtatványok. Amennyiben ezek bármelyike hiányzik, az ügynök nem a TELE2 hivatalos megbízottja! Ugyancsak előfordult, hogy a TELE2-re hivatkozva bizonyos személyek az előfizetőktől különféle díjakat kíséreltek meg beszedni, holott nálunk nincs semmilyen előre fizetendő díj. Amennyiben az ügyfélnek bármilyen kétsége merülne fel az ügynök valódiságát illetően, az illető azonosítását a TELE2 1202-es ingyenes ügyfélszolgálati számon is el lehet végezni, mivel minden ügynökünknek egyedi azonosító kódja van” – mondta el Kökény Erna értékesítési manager.

A TELE2 mindent megtesz annak érdekében, hogy ügynökei mindenben megfeleljenek a cég értékesítési etikai kódexében meghatározott feltételeknek, és fellép az ilyen és ehhez hasonló visszaélésekkel szemben. A 1202-es ingyenes ügyfélszolgálati számon várják a visszaélésekkel kapcsolatos bejelentéseket.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom