Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az “új első osztályú sportabroncs” Bridgestone Potenza Sport

Garázs

Az “új első osztályú sportabroncs” Bridgestone Potenza Sport

Az “új első osztályú sportabroncs” Bridgestone Potenza Sport

A Bridgestone új csúcskategóriás sportabroncsa nyolc más gyártó termékét előzte meg egy Ford Mustang 5.0-án, 265/35 ZR 20 méretben tesztelve

A Bridgestone új zászlóshajójaként emlegetett Potenza Sport sportabroncs elnyerte az első helyet az AutoBild Sportautók 2021-es sportabroncs tesztjén.

Nyolc más gyártó abroncsait megelőzve a Bridgestone Potenza Sport – egy Ford Mustang 5.0-án, 265/35 ZR 20-as méretben – nedves úton az összesített legjobb, száraz aszfalton pedig kimagasló eredményt ért el a teszten, ezzel kiérdemelve “példás” minősítését a német autósmagazinban.

A Bridgestone ultra-nagy teljesítményű gumiabroncsa, a Potenza Sport a legrövidebb féktávúnak bizonyult száraz körülmények között, száraz kezelhetőségét pedig a teszt két legjobb teljesítménye közé sorolták. Nedves körülmények között szintén a Bridgestone Potenza Sporté volt a legrövidebb féktáv, nedves kezelhetőségét és az esős körülmények között mért teljesítményét pedig legjobbként díjazták a körpályán. A csúcskategóriás sportabroncsot kitüntették, mint az abroncsot, amivel a legkisebb az vizenfutás lehetősége, melyre az AutoBild Sportautók a nedves kezelhetőség „teljesen új mércéjeként” hivatkozott.

Az AutoBild Sportautók 2021-es sportabroncs tesztje volt a gumiabroncs első szereplése független autósmagazin által lebonyolított tesztjén, de korántsem ez volt az első elismerés, amit kapott. A TÜV SÜD, Európa egyik legelismertebb független gépjármű-vizsgálati intézete a gumiabroncs indulásakor a Bridgestone Potenza Sportnak ítélte a legjobb teljesítményt prémium kategóriabeli versenytársaival szemben, mind a száraz fékezés és kanyarodás, mind az egyenes stabilitás szempontjából.1 A TÜV SÜD emellett a teljes szériájában EU-s A osztály minősítésű nedves tapadással rendelkező Bridgestone Potenza Sportot találta a legjobban teljesítőnek nedves kanyarodás és kezelhetőség terén is.1

Az Európában kifejlesztett és legyártott Bridgestone Potenza Sport gumiabroncsok 96 méretben elérhetőek a 17’’-estől a 22”-esig, mely a személygépkocsik és közúti terepjárók széles választékát lefedi – a prémium szedánoktól és terepjárókon át egészen a luxus- és presztízsautókig.

“Ez fantasztikus elismerés a Bridgestone Potenza Sport számára, melyről mi eddig is tudtuk, hogy piacvezető teljesítményű”

– nyilatkozta Daniel Giroud, a Bridgestone EMIA értékesítési igazgatója.

„Új csúcskategóriás sportabroncsunk képességeiről tanúskodik, hogy egy ilyen rangos kiadvány összesített tesztjén a termékünk első helyen végzett. Más prémium gumiabroncs termékeink, például a Bridgestone Turanza T005 nyári gumiabroncs és a Bridgestone Blizzak LM005 téli gumiabroncs legutóbbi mérföldkőnek számító teszteredményei után hosszú távú törekvésünk, hogy nagy értékű prémium gumiabroncsokat létrehozva a tesztmagazinok dobogóinak csúcsára törtjünk, erősebb mint valaha. A Potenza Sport formájában a Bridgestone egy olyan ultramagas teljesítményű gumiabroncsot alkotott, amely a vezető kezében hagyja az irányítást, miközben kiaknázza járműve teljesítményét. A Potenza Sport valóban új kiválóság a sportteljesítmény terén.”

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés