Connect with us

Hirdetés

technokrata

Matáv: módosuló Internet-hozzáférés és Internet-ellátás az ÁSzF-ben

Laptop

Matáv: módosuló Internet-hozzáférés és Internet-ellátás az ÁSzF-ben

Tájékoztató a Matáv Rt. telefonszolgáltatása Általános szerződési feltételeinek módosulásáról.

A Matáv Rt. 2005. április 15-ei hatállyal módosítja az Internet-hozzáférés-, Internet-ellátás-szolgáltatásra, illetve 2005. április 20-ai hatállyal a telefonszolgáltatásra vonatkozó Általános szerződési feltételeit.

Internet-hozzáférés-, Internet-ellátás-szolgáltatásra vonatkozó ÁSZF 2005. április 15-étől hatályos változása:

  • Összevonásra kerülnek a Nyílt Internet nappali és kedvezményes díjazási időszakai, s ezzel együtt a Nyílt Internet percdíjai csökkennek 9, illetve 6 forintról egységesen 5 forintra a 07:00 órától 24:00 óráig terjedő időszakban (5. sz. Függelék 6. pont).

Telefonszolgáltatásra vonatkozó ÁSZF 2005. április 20-ától hatályos változása:

  • Az Üzleti Felező díjcsomagban a havidíj felével megegyező összegű kedvezmény felhasználása Nyílt Internet igénybevételével is lehetséges (Függelék V. fejezet 2.2.5.).

Akik a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhetnek.

Az Általános szerződési feltételek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege 2005. április 15-étől, illetve 2005. április 20-ától megtalálható a Matáv Rt. honlapján és valamennyi ügyfélszolgálaton; illetve az ingyenesen hívható 1212 ügyfélkapcsolati számon is lehet tájékozódni.

Az árak az áfát tartalmazzák.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés