Connect with us

Hirdetés

technokrata

A TELE2 első születésnapján 1 Ft-ért lehet telefonálni

Laptop

A TELE2 első születésnapján 1 Ft-ért lehet telefonálni

Szülinap – percdíj: 1:1

Egy éve jelent meg a TELE2 Magyarországon, hogy a magyar lakosság számára választási lehetőséget, és kedvező percdíjakat kínáljon a vezetékes telefonálásban. A 23 európai ország mellett hazánkban is sikeres svéd TELE2, tavaly áprilisi indulása óta az ügyfelek számát tekintve a lakossági szegmens második legnagyobb szereplőjévé vált a magyar piacon. A társaság egyéves születésnapját ügyfeleivel együtt kívánja ünnepelni, akik április 19-én kedden a TELE2-vel egész nap mindössze percenként 1 Ft-ért, kapcsolási díj nélkül telefonálhatnak helyi és belföldi vezetékes irányokban.

A lakossági vezetékes telefonálás piacán elsőként valódi alternatívát kínáló társaság egy évvel ezelőtt kezdte meg működését Magyarországon. Az Európában mára már csaknem 28 millió előfizetővel rendelkező TELE2 komoly sikereket ért el a régióban, és ezen belül is hazánkban fejlődött a legdinamikusabban.

A 23 európai ország mellett hazánkban is sikeres telefontársaság egyéves születésnapját az előfizetőkkel együtt kívánja ünnepelni, akik április 19-én kedden a TELE2-vel egész nap mindössze percenként 1 Ft-ért, kapcsolási díj nélkül telefonálhatnak helyi és belföldi vezetékes irányokban. Az akció alatt a mobil és nemzetközi irányú hívások a tarifatáblázat szerint kerülnek számlázásra.

A TELE2 sikereit rendkívül egyszerű és olcsó telefontarifáinak köszönheti a lakossági piacon. A szolgáltatás mára az ország 84 százalékán, a Matáv a Monortel és az Emitel területén érhető el. A teljes körű vezetékes szolgáltatást nyújtó társaság még az idei év első felében tovább terjeszkedik, így hamarosan az Invitel területén élők is igénybe vehetik a TELE2 nyújtotta olcsó percdíjakat.

Laczkó Tóth Gergely a társaság ügyvezető igazgatója elmondta: „Kedvező percdíjaink révén mára többszázezer ügyfelünk spórol rendszeresen a TELE2-vel, és büszkék vagyunk, hogy a MATÁV után immár mi rendelkezünk a legtöbb lakossági ügyféllel a magyar vezetékes telefóniában. Ügyfeleink száma és szolgáltatási területünk egyenletes növekedése mellett, ma már alig akad, aki nem ismeri a TELE2 nevét Magyarországon. Köszönjük ezt a sikert és a bizalmat ügyfeleinknek, és ígérem, hogy a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.”

A TELE2 használói számára nincs aktiválási díj, nincs külön havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat, nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom. A kedvező percdíjakon kívül ezért is választja nap mint nap közel 28 millió telefonáló a TELE2-t Európa-szerte.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés