Connect with us

A játékosok többre tartják a pixelnőt, mint az igazit

Laptop

A játékosok többre tartják a pixelnőt, mint az igazit

Egy szokatlan kutatás szokatlan eredményt szült – vagy mégsem?

Korunk egyre digitalizálódó világában számos olyan új nézőpont és felfogás válik elterjedtté, ami akár még tíz évvel ezelőtt is elképzelhetetlen lett volna. Az internetes pornográfia, a virtuális térben létező társkeresők, a cyberszexualitás megtapasztalása, az egyre realisztikusabbá váló játékokban ábrázolt nők érdekes jelenség beköszöntét vetítik előre. Egy felmérés szerint, melyben 3450, számítógépes játékokkal rendszeresen kikapcsolódó embert kérdeztek meg, 2109 azt válaszolta, hogy inkább egy ˝pixelnőt˝ hívna randevúra, mint a jobboldalt látható, férfi szemmel nézve igencsak vonzó hölgyeményt. A szőkeség legyőzője az a Lara Croft volt, akinek kalandjait már számos játékban (Tomb Raider) átélhettük, sőt, két mozifilm erejéig maga Angelina Jolie személyesítette meg a kitalált hőst. Igaz, arról nincsen információ, hogy a megkérdezettek milyen arányban képviselték a férfi és a női nemet.

Ugyan az összehasonlítás eredménye talán számunkra meghökkentő, de Kirsty Adams, a Londonban hamarosan megrendezésre kerülő Game Stars Live esemény igazgatója egyáltalán nincsen meglepve. A testi arányok hasonlósága miatt Lara sokkal többet tud kínálni egy tipikus számítógépes játékosnak, fejtegette véleményét Adams. Az igazgatónő egy tizenkilenc éves játékos kijelentését hozta fel, alátámasztva saját elgondolását: ˝Lara mindent megszemélyesít, amire csak egy férfi vágyhat egy partnerben. Erős, okos, és a rövidnadrágban csábítóan pajkosnak tűnik.

A cikk írójának magánvéleménye, hogy azért a férfiak nagyobb része (még a fiatalabbak is) ennél talán többet keresnek egy nőben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom