Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a WinMX 3.0 Beta 4

Laptop

Megjelent a WinMX 3.0 Beta 4

Tekintettel a nemrég megjelent hír népszerűségére, melyben a WinMX 3.0 Beta 3-ról volt szó, érdemes talán megemlíteni az új tesztverzió érkezését is.

A fejlesztők nem lustálkodnak, ez látszik abból is, hogy a néhány nappal ezelőtt megjelent WinMX 3.0 Beta 3 után nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy megjelenjen a következő tesztverzió.

Nagyon fontos megemlíteni, hogy akinek a WinMX 3.0 Beta 3 van feltelepítve, ne számítson adatforgalomra, hiszen a Beta 4 megjelenésével a Beta 3 nem támogatott verzió lett. A program egyébként a bal felső sarokban található felirattal figyelmezteti a Beta 3-at használókat, hogy van újabb (Beta 4-es) verzió, ezen kívül segédkezik a letöltésben is. Természetesen a WinMX 3.0 Beta 4 letölthető közvetlenül a készítők oldaláról is.

Az előző verziónál megemlített készítői figyelmeztetés itt is igaz: csak gyakorlott felhasználóknak ajánlják a tesztelést. Akik nem tartoznak az előbb említett kategóriába, azok inkább maradjanak az aktuális, 2001. május 17-én kiadott 2.6-os verziónál.

A készítők megemlítenek néhány hibát, amit a Beta 4-es verzió tartalmaz, ezek részben az előző verzióban is benne voltak és nem végzetesek, csak kissé idegesítők. Ilyen hiba például az, hogy a keresés eredményeként megjelenő adatok rendezésekor kisebb hibák lépnek fel, vagy az, hogy az ”&” karakter megjelenítésével problémák adódnak.

Van azonban néhány nagyobb hiba is. A fejlesztők szerint – és sajnos igazuk van, sőt! – gondok jelentkezhetnek file-ok letöltésekor (ez egyébként a Beta 3-nál is megemlítésre került, de nem mutatkozott meg ilyen mértékben). A másik nagy probléma az, hogy a tesztverziók nem képesek kezelni a WSX file-okat, az OpenNap funkció nem működik bennük.

A legnagyobb probléma azonban az, hogy a Beta 4 sajnos nem kompatibilis a végleges, 2.6-os verzióval, hiszen teljesen más hálózati szerkezetet használ. Emiatt sokkal kevesebb felhasználó látszik a rendszerben, és sajnos a letöltés sem mindig működik rendesen.

Bár a Beta 4 kapott néhány nagyon hasznos funkciót – olyat is, ami a 2.6-ban benne volt, de a Beta 3-ból kimaradt -, látszik rajta, hogy van még mit pótolniuk a programozóknak. A fejlesztők egyébként figyelmeztetik a felhasználókat: a program letöltése és használata mindenkinek a saját felelősségére történik!



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés