Connect with us

Hirdetés

technokrata

Profi tünetkezelés: iPhone-odhoz igazítják a nadrágzsebedet

Kütyük

Profi tünetkezelés: iPhone-odhoz igazítják a nadrágzsebedet

A kínai China Unicom szolgáltató ingyenes zsebnagyobbítást vállalat minden iPhone 6 Plus vásárlónak.

Ha 5 inchnél nagyobb kijelzőjű telefonnal rendelkezünk, biztosan találkoztunk már a problémával, hogy olykor igen kényelmetlen a zsebünkben tartani ezeket az óriásokat. Talán állva nem, de ülve biztosan nehézkes elővenni a monstrumokat, de a hatalmas kijelző sajnos ezzel jár.

Kínában azonban az emberek gyorsan alkalmazkodnak az efféle problémákhoz, és egy helyi szolgáltató minden iPhone 6 Plus vásárlónak ingyenes zsebnövelést ad, ami annyit teszt, hogy a vásárló nadrágjának zsebét térítésmentesen átszabják.

Az 5.5 hüvelyk tényleg túl nagy az átlagos zsebmérethez képest, de nem vagyunk benne biztosak, hogy ez a legjobb megoldás, hiszen roppant nevetséges kérdések sorozata merült fel bennünk ezt a hírt hallva: Az emberek nem csak egy gatyát hordanak, így minden ruhadarabon el kell végezni a változtatást? Bal, jobb vagy minkét zsebet megcsinálják? Miért csak az iPhone 6 Plus? Szinte minden csúcskészülék már 5 colnál nagyobb.

A China Unicom azonban nincs egyedül ezzel és néhány európai szolgáltató is jelezte hasonló szándékát. A tünetkezelés helyett azonban ennél elegánsabb megoldásra lesz szüksége az embereknek, hiszen ki akarná átszabatni nadrágjait csak egy telefon miatt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés