Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hivatalosan is lelepleződött az LG G2

Kütyük

Hivatalosan is lelepleződött az LG G2

Elegáns forma és erős hardver jellemzi az LG újdonságát.

Ma délután, a new-yorki rendezvényük keretében hivatalosan is leleplezte a dél-koreai vállalat a G2 névre hallgató, 130 országban piacra kerülő csúcsmodelljét. Az 5,2″-es, FullHD felbontású IPS kijelzővel érkező telefon a gyártó állítása szerint 450 nit fényerőre képes. A különleges, szupervékony kerettel rendelkező telefon oldalára egyetlen gomb sem került, a 3 hardveres billentyűt a hátoldalon helyezték el a mérnökök.

LGG2_Front

A fedél alatt a világon elsőként egy négymagos, 2,3 GHz-es  Snapdragon 800 processzor, 2 GB RAM és egy Adreno 330 GPU foglal helyet. A 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral rendelkező kamerával akár 60 fps sebességgel vehetünk fel FullHD videókat. Az elkészült anyagokat pedig a beépített 32 GB-os memóriába menthetjük el, mely microSD-vel tovább bővíthető.

LGG2_Side

Az LG G2 induláskor Android 4.2 Jelly Bean-t fog futtatni, mely egy csúcsmodellhez méltóan rendelkezni fog néhány, más készüléken nem megtalálható funkcióval. Ilyen például az automatikus hívásfogadás, ha a felhasználó a füléhez emeli a készüléket, vagy a különleges ébresztésmód, ami a képernyő dupla érintésére felébreszti a telefont.

Fejlődött a multi-tasking támogatás is, a G2 képes 3 alkalmazás pontos állapotának megjegyzésére, azaz visszatérés esetén nem kell megvárnunk, míg “összeszedi” magát az applikáció.

LGG2

Az egyes piacokon 3000 mAh-es akkumulátorral piacra kerülő készülék hivatalos megjelenési időpontját egyelőre nem árulták el, de valószínűleg az elkövetkezendő néhány hétben megérkeznek hazánkba az első példányok.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés