Connect with us

Hirdetés

technokrata

A megnövelt kapacitású Kingston Wi-Drive már Androidra is elérhető

Kütyük

A megnövelt kapacitású Kingston Wi-Drive már Androidra is elérhető

A Kingston Digital Europe  bejelentette böngészőtámogatást kínáló frissítését a Kingston Wi-Drive eszközhöz. A frissítés lehetővé teszi a webböngészőn keresztüli többplatformos vezeték nélküli adatfolyam-továbbítást bármely Wi-Fi kompatibilis eszközre. Az eszköztámogatás kiterjesztésével a felhasználók kedvenc mobileszközeikről egyidejűleg érhetik el és oszthatják meg a Wi-Drive-on tárolt tartalmakat egyszerre három vagy több felhasználóval. A beépített Wi-Fi-vel és négy órás akkumulátor üzemidővel rendelkező Kingston Wi-Drive karcsú, funkcionális hordozható tárhelyet és egyszerű fájlmegosztást kínál többek között az Apple iPad, iPhone, iPod Touch, az Android és a Kindle Fire eszközökhöz.
A meglévő 32 GB-os mellett az új, 64 GB kapacitású változatban is elérhető Wi-Drive még több megosztást tesz lehetővé, és tovább bővíti az összes Wi-Fi kompatibilis eszköz tárhelyét. A Kingston emellett optimalizált alkalmazásokat kínál a Wi-Drive eszközhöz, további szolgáltatásokat biztosítva ezzel a felhasználók számára. A sokféle Android-alapú eszköznek köszönhetően a Wi-Drive kínálja a legsokoldalúbb élményt a felhasználóknak, akik kiválaszthatják, hogy melyik webböngészővel és alkalmazással kívánják elérni vagy megosztani médiatartalmaikat.  A Wi-Drive alkalmazás az Android rendszerű készülékekhez már elérhető a Google Play App Store áruházban.  A Kindle Fire és az Apple készülékekhez készült alkalmazások Wi-Drive felhasználói automatikus értesítést kapnak a frissítésekről, az alkalmazások teljesen új letöltése pedig már az új verzióban történik. Az ingyenes Wi-Drive alkalmazás a Kindle Fire készülékhez az Amazon Appstore-ban, az Apple készülékekhez pedig az App Store áruházban érhető el.


A Wi-Drive eszközök jelenlegi tulajdonosai frissíthetik eszközeiket, az új verziók pedig már tartalmazzák a frissítést, mely innen tölthető le.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés