Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hangvezérelt okostelefon-alkalmazás mutatja az utat

Kütyük

Hangvezérelt okostelefon-alkalmazás mutatja az utat

Ezentúl nem kell járókelőket faggatni arról, hol a legközelebbi szupermarket, bank vagy kávézó, elég megkérdezni az okostelefont, amely egy új hangvezérelt alkalmazás révén útba is igazítja gazdáját.

A Dragon Go! nevű fejlesztés használatával a telefontulajdonosoknak elég egyszerűen bemondani, mit keresnek, a készülék pedig rögtön előáll a legpontosabb eredménnyel. A kérdés elhangzásával egy időben a telefon a térképalkalmazást is elindítja, így könnyítve meg a keresést.
A Nuance nevű cég fejlesztése ingyenesen letölthető, de egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el. A cég azonban azt tervezi, más piacokon is megjelenik az alkalmazással.
A Dragon Go! nemrég mutatkozott be, azóta kedvező értékeléseket kapott, bírálói szerint azonban nem mindig “érti meg” az elhangzó kérdéseket, néhányan a keresési eredmények lassú betöltésére panaszkodtak.
Nem ez az első hangvezérelt telefonalkalmazás, mind a Google, mind pedig a Bing előállt már hangvezérelt kereséssel. A Dragon Dictation – szintén a Nuance fejlesztése – lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy emailjeiket és sms-eiket “tollba mondják”.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés