Connect with us

technokrata

Vesémet cserélném iPhone-ra

120307a

Kütyük

Vesémet cserélném iPhone-ra

Eladta egyik veséjét egy kínai fiatalember, majd a pénzből vett magának egy iPad2 táblagépet és egy iPhone-t.

A Cseng (Zheng) családnevű 17 éves középiskolás az interneten akadt össze egy veseügynökkel, aki 20 ezer jüant, vagyis több mint 560 ezer forintot ajánlott az egyik veséjéért. Cseng április 28-án elutazott a Hunan tartománybeli Csencsouba (Chenzhou), ahol hozzájárulásával három ember felügyelete mellett kioperálták az egyik veséjét egy kórházban. Huszonkétezer jüant kapott érte.

Hazafelé megvette az Apple két slágertermékét, de az édesanyja később gyanút fogott.

A gyereknek ugyanis véres volt a vizelete, és az anya egyébként sem értette, hogyan juthatott fia a drága holmihoz. Cseng végül mindent bevallott, majd az anyjával együtt ismét Csencsouba utazott, ahol jelentették az esetet a rendőrségnek.

A három ismeretlen közvetítő mobiltelefonját hiába próbálták megcsörgetni, elérhetetlennek bizonyultak. A kórházról kiderült, hogy nem végezhet veseátültetést.

Az intézmény vezetése “mosta kezeit”, elhárította a felelősséget, és tagadta, hogy közük lenne a műtéthez, mivel – mint állították – urológiai osztályuk egy Fucsien (Fujian) tartományi üzletemberrel van szerződéses kapcsolatban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák