Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már Európában is elérhető az új “PRADA Phone by LG” mobiltelefon

Kütyük

Már Európában is elérhető az új “PRADA Phone by LG” mobiltelefon

Az LG Electronics és a világ egyik vezető divatmárkája, a PRADA bejelentették az új “PRADA Phone by LG” piacra lépését. Az LG és a PRADA együttműködéséből származó új mobiltelefon a tervek szerint novemberben kerül Európa boltjaiba, Magyarországon pedig decembertől lesz kapható.

#img1#A “PRADA Phone by LG” legújabb változata különféle technológiai újításokkal napjaink legkifinomultabb mobiltelefonos igényeit hivatott kiszolgálni. Ami a külsőt illeti, az új készülék ugyanazt az elegáns, letisztult formavilágot képviseli, mint elődje, amely az érintőképernyős mobiltelefonok tervezésekor alapvető ötletadóvá vált világszerte. Az új készülékre jellemző változtatás az esztétikus QWERTY billentyűzet, amely a telefont oldalirányba csúsztatva kifinomultabb megjelenést kölcsönöz a készüléknek és biztosítja annak könyebb használatát.

Az új készülék kezelő-felülete jelentős fejlődésen ment keresztül, amely a telefon exkluzív tartalomkínálatának használata közben az érintésekről visszajelzést adva tovább növeli a felhasználói élményt. A szoftvert olyan hardverbővítések egészítik ki, mint a 3G-kompatíbilitás, az akár 7,2 Mbps sebességű HSDPA kapcsolat, valamint a fejlett, 5 megapixeles kamera, lassított filmfelvétellel és DivX lejátszással. A további jellemzők között található a Wi-Fi hozzáférés, a HTML szabványt tökéletesen támogató böngésző, illetve a videohívás lehetősége is.

A kifinomult és elegáns mobiltelefonok legújabb tagja az új “PRADA Phone by LG” exkluzív PRADA csengőhangokkal, háttérképekkel és videoklipekkel biztosít különleges formai és tartalmi élményt. Az egyedi tartalom minden eleme hűen tükrözi a PRADA egyedülálló stílusát és a cég előrelátó látásmódját a divat területén.

#img2#Ezúttal az LG és a PRADA új mobildivatot teremt egy másik lenyűgöző termék, a PRADA Link (LG LBA-T950) bevezetésével. A tervek szerint az új mobiltelefonnal egyidejűleg megjelenő, kifinomult és elegáns megjelenésű digitális karóra használatával a Bluetooth technológia révén távolról lehet nyomon követni a telefonhívásokat, illetve elolvasni az SMS üzeneteket, anélkül hogy a mobiltelefont elő kellene keresni a táskából. A PRADA Link egy új, viselhető kiegészítő, amely nemcsak forradalmasítja a mobilkommunikáció hagyományos módszereit, de praktikussá és kényelmessé is tesz egy divatos kiegészítőt.

Az új “PRADA Phone by LG” és a PRADA Link 600 eurótól, illetve 299 eurótól lesz kapható Magyarországon decembertől.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés