Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung Omnia 7 – okostelefon Windows alapokon

Kütyük

Samsung Omnia 7 – okostelefon Windows alapokon

A T-Mobile-nál hamarosan kapható az első Windows Phone 7 mobil.

Az Európában és Ázsiában piacra kerülő Omnia 7 az első Samsung okostelefon, amely a Microsoft Windows Phone 7 operációs rendszerével van felszerelve. A platform tervezésekor a felhasználók által legsűrűbben gyakorolt tevékenységeket vették elsősorban figyelembe. Leegyszerűsödnek az olyan mindennapi feladatok, mint például az e-mailek ellenőrzése vagy a fényképek megosztása. A rendszer a felhasználók számára legfontosabb dolgokat, például a zenéket, fényképeket, játékokat, videókat vagy dokumentumokat egységes csoportokba, úgynevezett hubokba rendezi, így gyorsítva meg az ezekhez kapcsolódó tevékenységek, feladatok elvégzését.

Samsung Omnia 7

A Windows Phone 7 olyan egyedi funkciókkal rendelkezik, mint a mobil környezetbe fejlesztett Word for Mobile, Excel for Mobile és Powerpoint for Mobile, amelyek révén megtekinthetők és szerkeszthetők a dokumentumok, táblázatok és prezentációk. A Microsoft keresőjéhez közvetlen hozzáférést nyújtó dedikált „Bing” gombbal nem csak webes keresést lehet indítani, hanem a telefonon található fájlokon át a térképszolgáltatásig bezárólag minden átkutatható. A Windows Live pedig többek között a fotók megosztásában vagy a naptár rendbe tartásában segít, illetve a Find My Phone szolgáltatás révén távolról lezárható, törölhető, illetve megtalálható az elveszett telefon.

Samsung Omnia 7A Samsung Omnia 7 testre szabható indítóképernyője a megszokott ikonok helyett mindig aktuális tartalmakat mutat, mozaikok formában. A valós idejű frissítések révén az internetes tartalmak, hírek, találkozók, közösségi hálózati információk azonnal megjelennek a telefon képernyőjén, a különböző hubok (People, Picture, Office, Marketplace, Games és Music & Video) pedig biztosítják, hogy minden tartalom a helyére kerüljön. Az Omnia 7 ezeken felül hozzáférést nyújt egy egész sor közösségi és képmegosztó oldalhoz.

A minimalista kialakítású, fémhatású borítással bíró készülék 4 inches Super Amoled érintőképernyővel, 1 GHz-es processzorral, 5 megapixeles kamerával és LED vakuval rendelkezik, androidos Galaxy S testvéréhez hasonlóan (kivéve a vakut). A T-Mobile szélessávú (3G/HSPA) hálózatán az adatátvitel sem jelenthet problémát: egy 4 MB-os zene letöltése mindössze 4-6 másodpercet, egy 40 MB-os videóé pedig hozzávetőlegesen 1 percet igényelhet. Térhatású hangzás (surround sound) teszi teljessé a képet.

Az Omnia 7 hazánkban elsőként a T-Mobile kínálatában lesz kapható. A készüléket megvásárolni szándékozók hamarosan a www.t-mobile.hu oldalon regisztrálhatnak a készülékre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés