Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korosztályos tarifacsomagok

Kütyük

Korosztályos tarifacsomagok

A Vodafone 2010. május 3-án két új előfizetéses tarifacsomagot vezet be a 26 éven aluli korosztálynak. Díjmentes Facebook-, Twitter-elérhetőség, felsőoktatási intézményben tanuló hallgatóknak díjmentes Neptun- és ETR-hozzáférés.

A Vodafone Tweet előfizetéses tarifacsomag alapdíja teljes egészében lebeszélhető hálózaton belül és vezetékes irányban, a hívások díjazása bruttó húsz forint percenként.

Az sms díja is húsz forint, bármely hálózatba. A csomag tartalmazza a Facebook, a Twitter, illetve az összes Neptun és ETR weboldalak díjmentes látogatását is. Mindez 2500 forintos havidíj mellett érhető el.

A Vodafone Talk tarifacsomag ezer hálózaton belüli és kétszáz más hálózatba irányuló lebeszélhető percet tartalmaz. A további hívások és sms-ek díja 18 forint percenként, illetve darabonként. Ez a csomag is díjmentesen tartalmazza a Neptun, az ETR, a Facebook és a Twitter elérését.

A fent említett tarifák Surf konstrukcióban is elérhetőek. A fenti díjcsomagok kiegészíthetők “Bachelor” és “Master” netcsomagokkal az intenzívebb webhasználó fiatalok számára. Az előbbi ezerforintos havidíjat és ötven megabájt adatforgalmat, az utóbbi pedig kétezer forint mellett ötszáz megabájt adatforgalmat tesz lehetővé. A tarifacsomagok mellé két kedvező készülékajánlat is igénybe vehető. Az érintőkijelzős Samsung S3370 Acton és a divatos LG GU 280-as készülékek kiváló partnerek lehetnek sms-ezés és internetezés terén



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés