Connect with us

Hirdetés

technokrata

Keddenként kedveskedik klienseinek a Vodafone

Kütyük

Keddenként kedveskedik klienseinek a Vodafone

Mozis és gyorséttermi kedvezményekkel kedveskedik ügyfeleinek június 22-étől keddenként a Vodafone. A kedvezmények igénybevétele esetenként egy normál árú sms-be kerül csak a társaság ügyfeleinek, legyen szó akár egyéni, akár vállalati előfizetőkről.

A Vodafone Magyarország június 22-étől új, állandó kedvezményeket vezetett be kártyás és számlás előfizetői számára. A Cinema Cityvel, a Palace Cinemasszal és a Burger Kinggel kötött együttműködés eredményeképp a mobilszolgáltató minden ügyfele számos kedvezményt kaphat. Ilyen bónusz például, hogy a Palace Cinemas 11 és a Cinema City 13 filmszínházában keddenként egy barátjukat ingyen bevihetik magukkal a vetítésekre, vagy hogy a Burger King 26 gyorséttermében egy Whopper menü áráért kettőt kaphatnak.

A kedvezmény minden Vodafone-ügyfélnek jár, legyen feltöltőkártyás, előfizetéses, egyéni vagy üzleti, telefonos vagy mobilinternetes előfizető. Az igénybevételhez mindössze egy normál díjas sms-t kell elküldeni és a válaszban megkapott kódot a pénztárnál bemutatni. A Vodafone számos módon segít ügyfeleinek a kedvezmény minél jobb kihasználásában: a filmválasztást megkönnyítendő a www.vodafone.hu/kedd honlapon filmajánlók lesznek megtalálhatók. A Facebookon hamarosan elindul a “Keress szabad barátot keddre” alkalmazás, amelynek segítségével a tanácstalanok megtalálhatják aznapi mozi- vagy vacsorapartnerüket. Az okostelefonokra ingyenesen letölthető alkalmazás is készül, amely az aktuális moziműsor mellett filmkritikákat és a filmek bemutató videóit is tartalmazza.

“Ezzel a kedvezménnyel az volt az elsődleges célunk, hogy nemre és korra való tekintet nélkül megköszönjük minden előfizetőnknek azt, hogy tizenegy éve, hónapja vagy akár napja a Vodafone-t választotta. A lehetőség mindenki előtt nyitva áll, hogy június 22-étől bármelyik kedden fél áron mehessen barátjával, barátnőjével moziba, vagy egyen a Burger Kingben” – jelentette ki Járási Virág, a Vodafone reklámmenedzsere.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés