Connect with us

technokrata

Megoldódik a Mio GPS-ek térképfrissítése

Kütyük

Megoldódik a Mio GPS-ek térképfrissítése

A Mio készülékekre különböző frissítési megoldásokat kínál az LCP.

Megoldódni látszik az elmúlt időszak során felmerült térképfrissítési probléma, mely a Mio PNA készülékek tulajdonosait érintette. A ˝C˝ sorozatú Mio navigációs készülékek térképfrissítése a Mio Technology részéről az elmúlt időszakban nem volt megoldott, ezért a Mio termékek legnagyobb hazai forgalmazója, az LCP Systems Kft. számára nem volt elérhető a térképek frissített verziója, így a felhasználók sem juthattak az aktuális térképfrissítésekhez.

A frissítések végre elérhetőek – a megoldások különbözőek, az LCP Systems folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat az egyes készüléktípusok frissítésének pontos részleteiről a www.lcp.hu weblapon.

Az egyik megoldási lehetőség a TopMap Kft. fejlesztésének eredményeként elérhető, az Altina márkájú GPS-készülékek számára készült térképfrissítés, amely az összes ˝C˝ szériás Mio készülékkel, valamint a Mio H610 típusú készülékkel is kompatibilis. A felhasználók az LCP Group cégcsoporthoz tartozó Top Mobile Solutions Kft. Bemutatótermében vásárolhatják meg a Magyarország térképfrissítést tartalmazó SD kártyákat minimális adminisztrációs költséggel. A frissítési költség annak függvényében alakul, hogy az adott felhasználó rendelkezik-e Mio Klubkártyával, avagy Tiszta Forrás matricával ellátott terméket szeretne frissíteni, esetleg olyan navigációs eszköz van a birtokában, amelyet nem az LCP Systems hozott forgalomba. Az SD kártya megvásárlásának egyszeri díja 1 éven belül további három frissítést tartalmaz.

A második megoldás a Mio korábbi típusú készülékeire (például H610) vonatkozik: a termékeket forgalmazó LCP Systems Kft. vállalja, hogy e készülékeket azonos kategóriájú iconX készülékre cseréli 50%-os kedvezménnyel, amennyiben a beszámíttatni kívánt készülék állapota a meghatározott minőségi feltételeknek megfelel.

A harmadik megoldás a Mio Technology Mio Map 2008 térképszoftvere, amely 2009 márciusától elérhető a Mio ˝C˝sorozatú készülékeihez. A frissítés ebben az esetben teljes szoftvercserével is jár. A frissítés eléréséről a Mio Technology által működtetett www.mio.com/hu oldal nyújt pontos tájékoztatást.

Hegedűs Viktor, az LCP Systems ügyvezetője elmondta, hogy nagy örömére szolgál a frissítési kérdés megoldása. ˝Folyamatosan dolgoztunk partnereinkkel a frissítések elérhetővé tételén, és a felhasználókkal is mindvégig aktív kapcsolatban álltunk. Reméljük, hogy megoldási alternatíváinkkal minden felhasználónk számára sikerül megfelelő megoldást ajánlanunk˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák