Connect with us

Hirdetés

technokrata

50 megabit le, 10 megabit fel – a leggyorsabb DSL szolgáltatás Magyarországon

Kütyük

50 megabit le, 10 megabit fel – a leggyorsabb DSL szolgáltatás Magyarországon

Már elérhető az Externet kínálta hatalmas tempó.

Az Externet november elejétől elindította új generációs, 50 Mbit/s letöltési, és 10 Mbit/s maximális feltöltési sebességű PowerDSL szolgáltatását üzleti előfizetők számára. Egy speciális routing-technológiával két VDSL vonalat kapcsolnak össze, így érhető el ez a tempó, nyilatkozta Pórffy András, az Externet elnök-vezérigazgatója. A PowerDSL technológia révén nem csupán a sebesség növekszik: a kapcsolat redundanciája magasabb megbízhatóságot nyújt a hagyományos DSL hozzáférésekhez képest.

A szolgáltatás alkalmas saját telephelyen üzemeltetett szerver és nagy kapacitású VPN kiszolgálására is, alternatívát kínálva ezzel a nagyságrendekkel drágább bérelt vonalak kiváltására, és versenyképes lehet az optikai hozzáféréssel is. A PowerDSL technológia – jellegéből adódóan- a bérelt vonalakhoz hasonló magas szintű, közel 100% rendelkezésre állást nyújt, hiszen az egyik vonal meghibásodása esetén a kapcsolat a másik összeköttetésen failover üzemmódban továbbra is fennmarad. A szolgáltatás minőségét a szolgáltatói és előfizetői hálózat oldalán egyaránt Cisco útválasztók biztosítják.

Az üzleti előfizetők részére elérhető PowerDSL szolgáltatás havi nettó 35 750 forinttól előfizethető Budapest II., XI., XII. és XXII. kerületeiben, valamint Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Székesfehérvár, Pécs és Debrecen települések bizonyos részein, a telefonközponthoz közeli végpontokon. Emellett mintegy százezer magyarországi háztartásban, lakossági előfizetők számára is elérhetővé vált a maximum 25 Mbit/s letöltési sebességre képes VDSL szolgáltatás az Externetnél, havi bruttó 9780 forinttól, 1 éves hűségnyilatkozat vállalásával.

VDSL
Az új PowerDSL ún. VDSL hálózatra épül, mely a ma elterjedt ADSL technológiák új generációs, továbbfejlesztett változata, melynek révén a hagyományos réz telefonhálózaton nagyságrendekkel magasabb sávszélesség érhető el az előfizetői oldalon. A VDSL végpontokon az internet hozzáférés mellett HD-minőségű IP televízió, és VoIP telefonszolgáltatás is nyújtható párhuzamosan, ugyanazon a telefonvonalon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés