Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az első nagyobb iGO 8 frissítés – kipróbáltuk

Kütyük

Itt az első nagyobb iGO 8 frissítés – kipróbáltuk

Megjelent a Nav N Go iGO 8 legújabb, ingyen letölthető frissítése, melyet minden iGO 8-at használónak érdemes feltelepítenie.

A Nav N Go iGO 8 (PDA-verzió) felhasználói számára 2008. augusztus 29-én megjelent a navigációs szoftver (R1 patch) frissítő-csomagja, mely tartalmazza a legtöbb ismert hiba javítását és számos ingyenes tartalmat is, valamint közel kétszer annyi PDA-típussal kompatibilis, mint az eredeti (2008. áprilisában megjelent) verzió.

A szoftverfrissítő-csomag ingyenesen tölthető le és telepíthető a Content Manager PC-szoftverrel. Azok, akik a Nav N Go iGO 8 szoftvert boltban vásárolták (akár a magyar csereakció keretében is), a termék dobozában található DVD-ről telepíthetik fel a Content Manager szoftvert. Akik az iGO My way 2006 Plus verzióról a my.navngo.com holnapon frissítettek az új verzióra, ugyanazt a Content Manager szoftvert használva juthatnak a frissítéshez, mellyel az új verzióra is áttértek.

A frissítő-csomag Content Manager-rel való letöltéséhez és az SD memóriakártyára való feltelepítéshez nincs szükség a Nav N Go iGO 8 szoftver regisztrációjára, sem aktivációs kódra, vagy külön licenszre. A frissített verzió a legtöbb ismert szoftverhibát – köztük a már jól ismert időzóna-problémát is – javítja, valamint számottevően optimalizálja a szoftver teljesítményét és sebességét. A csomag részeként számos ingyenes plusz tartalom és tartalom-frissítés is elérhető, köztük nyelvek, sémák és hangok is. Az új verzió immár támogatja a 240×240 pixeles képernyőfelbontást.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés