Connect with us

Hirdetés

technokrata

Carl Zeiss objektíves új, Mac-kompatiblis webkamera

Kütyük

Carl Zeiss objektíves új, Mac-kompatiblis webkamera

Részletgazdag iChat és Skype videotelefon-hívások.

Hogy mindig a lehető legközelebb érezhessük magunkat szeretteinkhez, a Logitech bemutatta első, Mac számítógépekhez készült, Carl Zeiss objektívvel és kiváló élesség-automatikával felszerelt Logitech QuickCam Vision Pro webkamerát. Az eszköz tökéletesen tiszta és részletgazdag képeket közvetít, ami jó minőségű videóhívásokat tesz lehetővé az iChat és a Skype programokkal.

A legfejlettebb videotechnikai megoldásokat ötvözi az új Logitech kamera; a kiváló objektív, az élességállító automatika, az érzékelőlapka és a fényerőszabályzó szoftver együttműködése részletgazdag és tiszta képeket eredményez.

A QuickCam Vision Pro a Carl Zeiss minőségi objektívjeit és a Logitech élességautomatikáját alkalmazza. Autofókusz rendszerében a szokásos léptetőmotor helyett tekercselt motort használ. Ennek köszönhető, hogy az élességállítás mindig gyors és folyamatos, és az automatika akár a kamera objektívje előtt 10 centiméterre tartott tárgyakról is kristálytiszta képet produkál. Érzékeli a felvett képen belül az élek elmosódottságát, és kevesebb, mint három másodperc alatt alkalmazkodik a változásokhoz. A Logitech és a Carl Zeiss kizárólagos együttműködésének eredményeképpen a webkamera objektívje megfelel a világszerte elismert Zeiss minőségi követelményeknek mind a formatervezés, mind pedig a kivitelezés terén. A szigorú minőségellenőrzésnek köszönhető, hogy a pillekönnyű és kisméretű üveglencsék felülmúlhatatlanul éles képeket rajzolnak ki.

A 2 megapixeles érzékelőlapkával ellátott Logitech QuickCam Vision Pro igazán nagy felbontású képeket rögzít. Ebben segítségére van a Logitech saját fejlesztésű RightLight 2 műszaki megoldása is, ami intelligens módon alkalmazkodni tud a gyéren vagy erős ellenfénnyel megvilágított témákhoz, és a webkamera beállításait ennek megfelelően módosítja.

Használatának köszönhetően másodpercenként akár 30 képkockányi VGA minőségű videóképen láthatjuk egymást. Ez négyszer olyan tiszta és kétszer olyan folyamatos, mint bármilyen más videotelefon-megoldás, és nem is kerül többe.

Az új Logitech webkamerát elég a számítógéphez csatlakoztatni, és máris üzemkész, így a doboz kicsomagolása után akár rögtön kezdeményezhetünk is egy videóhívást, nem kell előtte semmilyen szoftvert telepítenünk. Ha a merevlemezre akarunk videót rögzíteni, hogy azt később továbbküldjük ismerőseinknek, akkor a QuickCam Vision Pro webkamerával akár 720p HD felbontású (960 x 720 képpontos) kisfilmeket is felvehetünk.

Az új webkamera a Mac stílusához illő fekete-ezüst külsőt kapott, amin jól látható az ezüstszínű beépített mikrofon.

A Logitech QuickCam Vision Pro for Mac webkamera várhatóan júliustól lesz kapható az Egyesült Államokban és Európában egyaránt. Javasolt fogyasztói ára Európában €129,99.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés