Connect with us

Hirdetés

technokrata

A vitorlásközösség online kikötője

Kütyük

A vitorlásközösség online kikötője

Vitorlásversenyek a világhálón.

A Yardstick.hu a közösségi portálok előnyeit kamatoztatva népszerűsíti a hazai vitorlássportot. Az oldal interaktív szolgáltatásai mellett, a sportággal kapcsolatos hírek, háttéranyagok publikálásával, a futamok, kihívások megrendezésének támogatásával, a szponzor-keresés egyszerűsítésével is segíti az amatőr sportolókat.

A vitorlázás még ma is kevesek kedvtelésének számít Magyarországon annak ellenére, hogy hazánkban számos, versenyek megrendezésére is alkalmas vízfelület – mint a Balaton, a Velencei- vagy a Fertő-tó – várja azokat, akik szívesen kipróbálnák magukat ebben a sportágban.

A Yardstick.hu elindítóinak célja, hogy változtassanak ezen az áldatlan helyzeten: azok számára is érdekessé – és elérhetővé – tegyék ezt a sportágat, akiknek korábban nem volt módjuk, lehetőségük arra, hogy kipróbálják magukat a nyílt vízen.

„A Yardstick.hu, a magyar vitorlásközösség első online kikötője szeretne lenni – mondta Müller Tamás, a portált fejlesztő és üzemeltető Inter-x eMedias ügyvezető-tulajdonosa. – Legfontosabb célja hogy kommunikációs és információs felületet biztosítson a vitorlázás iránt érdeklődő amatőr és profi sportembereknek: idővel olyan közösségi oldallá váljon, amely – felhasználóink aktív közreműködésével – fontos, értékteremtő kezdeményezéssé válhat.”

Az oldal regisztrált felhasználói csapatokat alakíthatnak, futamokat, bajnokságokat, kupákat indíthatnak, megoszthatják egymással és szurkolóikkal a versenyeredményeket, hajójukat, legénységüket támogató potenciális szponzorokkal vehetik fel a kapcsolatot, és a portál nyereményjátékaiban való részvétellel értékes ajándékokhoz is juthatnak.

„A Yardstick.hu elindításával szeretnénk aktív sporttevékenységre ösztönözni az internetezőket” – magyarázta Müller Tamás, hozzátéve, a portál ötletgazdái bíznak abban, hogy az oldal idővel, az amatőrök aktivizálása és a vitorlázás népszerűsítése mellett, egyfajta érdekvédelmi szerepet is betölthet majd, mi több, az itt szerveződő sportközösségnek köszönhetően, hosszabb távon az utánpótlás-nevelésben is fontos szerephez juthat.

„Elsődleges célunk természetesen az, hogy minél több felhasználóval ismertessük meg a vitorlázást, szélesebb publicitást biztosítsunk a sportág számára, és versenyzési lehetőséget teremtsünk azoknak, akik nem rendelkeznek saját hajóval, legénységgel” – hangsúlyozta az Inter-x eMedias tulajdonosa.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés