Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia E71: friss élőfotók a bejelentés előtt álló mobilról

Kütyük

Nokia E71: friss élőfotók a bejelentés előtt álló mobilról

Újabb felvételeken a Nokia egyelőre még titkos újdonsága.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Nokia feltehetően még a mai napon le fogja rántani a leplet legújabb business készülékeiről, az E66-ról és az E71-ről. Ezúttal az E61i utódnak tekinthető E71 legfrissebb és vélhetően utolsó kémfotóit közöljük le.

A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA hálózatokban egyaránt használható, segítségével pedig maximum 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség érhető el. A készülékből ezenkívül természetesen a Bluetooth 2.0 és a Wi-Fi vezérlő sem hiányzik, és akkor a beépített GPS-vevőről még nem is beszéltünk.

A Nokia E71 egyébként jelentősen kisebb, mint elődje volt. A 120 gramm tömegű újdonság egész konkrétan 112 milliméter hosszú, 57 milliméter széles és 10 milliméter vastag. A QWERTY billentyűzetes telefon kapcsán szólnunk kell még a 2,4 colos képátlójú QVGA (320×240 pixel) kijelzőről, a 3,2 megapixeles felbontású, autofókuszos hátsó kameráról, a videóhívásokhoz szánt előlapi kameráról, illetve a microSD kártyákkal maximum 8 GB-ig bővíthető memóriáról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés