Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: Nokia E66 – szétcsúsztatható okosság

Kütyük

Kémfotók: Nokia E66 – szétcsúsztatható okosság

Lássuk, hogy jelenleg mit lehet tudni erről az egyelőre hivatalosan még be nem jelentett készülékről!

A Nokia E65 típusjelzésű, szétcsúsztatható kialakítású business modell 2007-ben rövid idő alatt komoly karriert futott be, és a finn gyártó hamarosan már az E65 utódmodelljét is be fogja mutatni. A Dora fejlesztési kódnevű Nokia E66 továbbra is szétcsúsztatható formájú, pontos méret-, illetve tömegadatai azonban egyelőre még ismeretlenek.

A kereskedelmi forgalomban valamikor a második negyedévben, mintegy 90-100 ezer forintos kezdőáron debütáló Nokia E66-ban egy négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul található. A wireless technológiák közül ezúttal a GPRS, EDGE, UMTS és a HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s) támogatott, no és persze a Bluetooth 2.0 (A2DP) és a Wi-Fi (802.11b/g) sem hiányzik a repertoárból.

A 2,4 colos képátlójú TFT kijelző jó szokás szerint QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, a hátfalba integrált digitális fényképezőgép modulban pedig egy 3,2 megapixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még az integrált GPS-vevőről, a microSDHC kártyákkal maximum 8 GB-ig bővíthető memóriáról, illetve a VGA felbontású kiegészítő kameráról. A hivatalos bejelentésre várhatóan rövid időn belül sor fog kerülni: a Nokia E66 vélhetően a Nokia E71 (E61i utód) társaságában debütál majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés