Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: 5 megapixeles fotópárbaj – Sony Ericsson C902 vs. Nokia N82

Kütyük

Exkluzív: 5 megapixeles fotópárbaj – Sony Ericsson C902 vs. Nokia N82

Lássuk, hogy a két 5 megapixeles fotós mobil közül melyik kerekedik felül!

Megérkezett szerkesztőségünkbe a Sony Ericsson legfrissebb 5 megapixeles készüléke, a múlt héten bejelentett, ultra-vékony C902, így azon nyomban egy rögtönzött fotós párbajt rendeztünk közte és a jelenlegi fotós bajnok, a Nokia N82 között. Rögtön az elején le kell szögeznem, hogy a nálunk lévő Sony Ericsson C902 egy prototípus állapotú masina, melynek szoftvere és fotós tudása vélhetően még sokat fog javulni addig, mire a C902 valamikor a nyár végén megjelenik majd a hazai kereskedések polcain.

Az alábbi képek önmagukért beszélnek – a trónfosztás elmaradt. Kellő fény esetén a C902 mintegy 0,5 másodperccel gyorsabban fókuszál, mint a Nokia N82, azonban képminőség tekintetében nem képes tartani a lépést az N82-vel. Bár a C902-ben nem xenon vaku van, a továbbfejlesztett LED-fényforrás meglepően nagy fényerőre képes. Sötétben egyébként már az N82 fókuszál gyorsabban, köszönhetően az AF segédfénynek, ezenkívül pedig a képminősége is jelentősen jobb.

Következzenek hát maguk a tesztfotók – az eredeti, 5 megapixeles felbontású felvételeket a kisméretű képekre történő kattintással lehet megtekinteni. Minden fotó-páros esetében az első a prototípus C902-vel, a második az N82-vel készített felvétel. (A Sony Ericsson C902 részletes tesztje hamarosan elérhető lesz oldalainkon.)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés