Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil Világ Kongresszus 2008: magyar szekció Barcelonában

Kütyük

Mobil Világ Kongresszus 2008: magyar szekció Barcelonában

Magyar cégek is képviseltetik magukat a világ legnagyobbjai között.

A mobil iparág legnagyobb horderejű eseményén, a februári Mobile World Congress-en, Barcelonában ismét kiállít négy magyar cég. Az Allround, a FlexiTon, ITware és a BHE Bonn Hungary a világ legnagyobbjai mellett jelennek meg közösen, a Magyar Nemzeti Standon. A stand megépülését idén az ITDH támogatja.


A korábbi évek gyakorlatának megfelelően február 11-től 14-ig, a Magyar Nemzeti Standon négy informatikai, illetve elektronikai kis- és középvállalkozás mutatkozik be, akik mobil szolgáltatók számára kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat. Bár eltérő szakmai területek művelői, elsődleges céluk azonban közös: az iparág élvonalába tartozó termékek és szolgáltatások terjesztése a világpiacon. Az esemény, melyen a kiállítók száma évről évre megközelíti az 1.300-at, közel 60.000 látogatót vonz a világ minden szegletéből.

Az Allround a számlázás, barangolás és a bevétel-biztosítás terén kínál szoftvermegoldásokat távközlési szolgáltatók számára. Termékeit 4 kontinensen, közel 20 országban használják távközlési szolgáltatók. A bevétel-biztosítást támogató terméke, a CeDaR és az arra épülő pro-aktív módszertan nemzetközi és magyar szakmai díj nyertese lett. A nemzetközi láthatóság globális terjeszkedés jegyében megfogalmazott stratégiai célkitűzések megvalósításának egyik fontos eszköze az esemény: a tavalyi részvétel eredményeként több új ügyfélkapcsolat jött létre.

A FlexiTon Kft. stabil és megbízható partnere a távközlési hálózatok üzemeltetőinek a hálózatkezelő rendszerük, illetve kiváló minőségű adataik létrehozásában. A cég ARIADNE termékcsaládon alapuló megoldásai a világ 18 országában üzemelnek. A korábbi 3GSM kiállításon kezdődött és azóta sikeresen lezárt pakisztáni projekt után további 20 – európai, ázsiai és afrikai – országban van versenyben több nagynevű mobil operátornál. Az ezévi kiállítástól a meglévő ügyfélkapcsolatok ápolását, újabb üzleti lehetőségek feltárását és a nemzetközi ismertség növelését várja a FlexiTon csapata.

Az ITware 2001 óta dolgozik a magyar telekommunikációs piac élvonalában. A barcelonai seregszemlén ez évben bemutatja a Fleetware alapú helyfüggő szolgáltatások lehetőségeit, online és mobil alkalmazásokhoz kapcsolódó mobil fizetési megoldását. Különösen előremutató a cég mobil televíziózással kapcsolatos koncepciója, Barcelonában a közönség ezt is megismerheti, ahogy az integrált üzenetkezelést is SMSware platformon. A tavalyi év sikeres szereplésének köszönhetően az ITware a nagyszabású nemzetközi LOGOS projekt tartalomkezelésének kulcsszereplője.

A BHE Bonn Hungary 1991 óta képviselteti magát a piacon; a világ számos országában rendelkezik képviselettel. Termékei nagy részét a mobiltávközlés területén a szolgáltatók által használatos aktív és passzív eszközök alkotják. A 2008-ban megrendezésre kerülő Mobil Világ Kongresszuson a TETRA, GSM, DCS és UMTS repeater termékcsaládját és szélessávú passzív hálózati elemeit mutatja be a szolgáltatóknak, a nagyközönségnek és az érdeklődőknek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés