Connect with us

Orbit downloader – gyorsabb, böngészőbe integrált letöltés

Kütyük

Orbit downloader – gyorsabb, böngészőbe integrált letöltés

Megjelent az ingyenes szoftver legújabb változata.

Az Internet Explorer még a hetes kiadás után is adós maradt egy jó letöltőmenedzser funkcióval – az űrt ezért számos szoftver továbbra is kihasználja. Ilyen például a megszakadt letöltéseket folytatni tudó, többszálas letöltésre képes, ugyanakkor ingyen (freeware) használható Orbit downloader (letöltés), amely a minap újult meg és vált letölthetővé.

Mire képes a szoftver? P2P, azaz peer to peer technológiára alapul. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a kijelölt szerverről tud file-okat letölteni, hanem képes megkeresni a mások által éppen megosztott állománydarabkákat is, ezzel pedig jócskán fel tudja pörgetni a letöltés tempóját – még akkor is, ha a kívánt állomány történetesen egy lassú szerveren található. Tökéletesen tud integrálódni az Internet Explorerbe, ezt követően automatikusan kezeli a felhasználó letöltési feladatait. Együtt tud működni a HTTP, az FTP, az RTSP és az MMS szerverekkel, illetve a proxy-kal is. Rendelkezik letöltési kategóriákkal, ütemezővel, vírusvédelemmel és más, hasznos szolgáltatásokkal.

Gyors Download szerverünkről a legújabb, 2.5.2-es változat már letölthető. Ez támogatja a 4 gigabyte-osnál nagyobb méretű állományok letöltését is, valamint immár (ismét) képes Windows 2000 környezetben való működésre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom