Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatvannégyen egy hozzáférési ponton

Kütyük

Hatvannégyen egy hozzáférési ponton

Nagyfokú biztonság, VoIP támogatás, kiterjesztett hatótávolság – az SMC új vezetékmentes hálózati hozzáférési ponttal jelentkezik.

Az SMC EliteConnect 802.11b/g Wireless Access Point SMC2552W-G2 termékét kifejezetten azon vállalatok részére tervezték, amelyeknek a lehető legnagyobb hatótávolságra, biztonságra és teljesítményre van szükségük. Az SMC2552W-G2 vállalati szintű vezetéknélküli LAN kapcsolatot biztosít akár 64 felhasználó részére.

A Wi-Fi tanúsítvánnyal rendelkező access point a mobilitást előnyben részesítő vállalatok számára készült, mert egy olyan hostot kínál, amelynek fejlett képességei között megtalálható a többszörös SSID, ami lehetővé teszi több virtuális access point létrehozását egyetlen fizikai egységgel, a Quality of Service (QoS) a Wi-Fi Multimedia (WMM) standardként való használatával a VoIP hálózatokhoz, SNMP v.3 menedzsment a vezetékes vállalati hálózatokba való könnyű integráció érdekében. Emellett egy nagy teljesítményű hálózati kábel révén olyan nagyobb területek is lefedhetőek, amelyek kevés access pointtal rendelkeznek. A lefedettség és a hatótávolság tovább növelhető nagy teljesítményű antennák használatával.

A készülék támogatja a Wireless Distribution Systemet (WDS) is. Ez lehetővé teszi más SMC vállalati access pointok között kapcsolat létesítését, amivel megnövelhető a vezetéknélküli lefedettség, így nincs szükség Ethernet kábelekre. Maximum 6 WDS híd vagy erősítő link rendelhető hozzá egy egységhez. Vállalati szintű hitelesítést és titkosítást biztosít a Wi-Fi Protected Access (WPA/ WPA2) használatával, amellyel akár 152 bites WEP titkosítás is elérhető, valamint IEEE 802.1x hitelesítés, 1024 MAC cím hitelesítés és kikapcsolt SSID sugárzás.

A beállítás és a kezelés egyszerűen történik egy webes interfészen, a Command Line Interface-en (CLI) vagy az SMC EliteView Management szoftverén keresztül. Az utóbbi az SNMP alapú kezeléshez szükséges. Az IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE) funkció támogatása lehetővé teszi az egyszerű installációt olyan helyeken is, ahol nincsenek konnektorok, valamint lecsökkenti az installációs költségeket azáltal, hogy az adat- és áramforrást standard Cat. 5 kábelek használatával biztosítja az access pointnak.

Az SMC2552W-G2 ajánlott fogyasztói ára 199 angol font.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés