Connect with us

Hirdetés

technokrata

Első kémfotók – pénteken jön az 5 megapixeles Nokia N82

Kütyük

Első kémfotók – pénteken jön az 5 megapixeles Nokia N82

Megérkezett az első igazi kémfotó a Nokia legfrissebb üdvöskéjéről.

Az alábbi felvételen végre már nem csak designtervként, hanem valóságos készülékként is megtekinthető a Nokia N82. A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású Nokia N82 120 grammot nyom a mérlegen, 112 milliméter hosszú, 50,2 milliméter széles és 17,3 milliméter vastag. A QVGA, vagyis 320×240 képpontos felbontású TFT display 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni, az 5 megapixeles digitális fényképezőgép modul kapcsán pedig nem mehetünk el szó nélkül a Carl Zeiss optika, valamint az immár nem LED-, hanem xenon-alapú, vagyis nagyobb fényerejű vakuról.

Az S60 3rd Edition Feature Pack 1 platformra építkező Nokia N82 GPS, Wi-Fi (802.11b/g) és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis, képe pedig akár hagyományos televíziós készülékeken is megjeleníthető, köszönhetően a TV-kimenet funkciónak. A GRPS, EDGE, UMTS és HSDPA kompatibilis, négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Nokia N82 várható ára egyelőre ismeretlen.

Ahogy arról már beszámoltunk, a piacvezető finn gyártó legközelebb november 2-án, vagyis e hét pénteken jelenti be legújabb termékeit. A vállalat weboldalán ezzel kapcsolatban egyelőre titokzatosan csak annyi olvasható, hogy: ˝The next episode is coming˝. Több mint valószínű, hogy ezen a rendezvényen debütál majd többek közt a Nokia N82 is, mely készülék az N95 (8GB) után a gyártó második 5 megapixeles fotós mobilja. A Nokia ezenkívül már javában dolgozik az N73 utódjának szánt N78-on is, ez a modell azonban vélhetően csak 2008-ban fog majd bemutatkozni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés