Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon: közel 80 %-kal olcsóbb mobilozás!

Kütyük

Pannon: közel 80 %-kal olcsóbb mobilozás!

A Pannon jelentősen csökkenti a roamingtarifáit az EU-ban.

Augusztus 29-től 38-79 százalékkal csökkennek a roaming hívások díjai a Pannonnál az Európai Unió (EU) tagállamain belül kezdeményezett és az EU tagállamain belül végződő hívások esetén. Az olcsóbb tarifák igénybevételéhez a Pannonosoknak nem kell regisztrálniuk, a kedvezőbb díjakat a mobilszolgáltató automatikusan nyújtja minden ügyfelének.

˝A kezdeményezett hívások díja bruttó 144 forint, a fogadott hívások díja bruttó 70.80 forint lesz percenként, minden napszakban, időszakban és hálózatban˝ – jelentette be Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. ˝Azt szeretnénk, hogy előfizetőink minél egyszerűbben és kényelmesebben élvezzék a szabályozás előnyeit, ezért az új tarifákat minden ügyfelünknek augusztus 29-től automatikusan bevezetjük˝ – tette hozzá.

Az új roaming tarifával bármely EU tagállamból bármely más EU tagállamba, haza Magyarországra és a látogatott tagállamba lehet telefonálni. A kedvező hívásdíjak olyan tengerentúli területeken is érvényesek lesznek, melyek kedvelt üdülési célpontok.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés