Connect with us

technokrata

Nokia 3109 classic: vissza a gyökerekhez

Kütyük

Nokia 3109 classic: vissza a gyökerekhez

A Nokia legújabb telefonja gyakorlatilag minden felesleges sallangtól mentes.

Kicsit megkésve, de végül is megérkezett a Nokia 3109 classic hivatalos sajtóközleménye, melyet tekintsünk most át röviden! A Nokia 3109 classic mobiltelefon szolgáltatáskínálatával és bővíthető memóriával segíti a hatékony, megbízható és zavartalan kommunikációt. A Nokia 3109 classic várhatóan 2007 második negyedévétől kapható, adók és kedvezmények nélküli ára pedig 140 euró körül mozog.

A Nokia 3109 classic kiegyensúlyozott szolgáltatáscsomagot kínál az egyszerűséget és a jó ár-érték arányt kereső fogyasztók és vállalatok számára. A munkahelyi használatra is megfelelő Nokia 3109 classic lehetőséget nyújt a melléklettel érkező e-mailek kezelésére, a naptárat és teendők listáját pedig USB-kapcsolaton keresztül szinkronizálja a személyi számítógéppel. A Nokia 3109 classic memóriája microSD kártyával 2 GB-ig bővíthető.

˝Megfigyeltük, hogy a mobiltelefont elég sokan csupán kapcsolattartásra szeretnék használni˝ – mondta John Barry, a Nokia Mobile Phones üzletágának igazgatója. ˝A Nokia 3109 számukra és a munkatársaikat vállalati mobiltelefonnal segítő cégek számára biztosít erőteljes funkciókat, és egyes, az üzleti titokra vonatkozó vállalati biztonsági eljárásoknak is megfelel˝.

A Nokia 3109 classic használhatóságát a bővíthető, 2.000 nevet tartalmazó telefonkönyv, a nagy billentyűzet és a 262 ezer színárnyalatot megjelenítő kijelző fokozza. Hagyományos megjelenése és ismerős Nokia menüje még inkább megkönnyíti használatát. A Nokia 3109 classic tervezésénél a tartósságot és a megbízhatóságot tartották szem előtt, így a készülék masszív felépítésű, akkumulátora pedig akár négyórányi beszélgetést és 16 napos készenlétet is lehetővé tesz.

A Nokia 3109 emellett a további szolgáltatásokat tartalmazza:
-Beépített kihangosító
-Szervező naptárral, teendőkkel és notesszel
-PC Suite programcsomag USB és Bluetooth csatlakozással
-Zenelejátszó
-E-mail kliens, mellékletek kezelésével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek