Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legújabb szupermobil!

Kütyük

Itt a legújabb szupermobil!

High-tech formavilág és óriási tudás – a legfrissebb japán mobiltelefon.

Az NTT DoCoMo által forgalmazott és a Fujitsu által kifejlesztett F903iX egy szétnyitható kialakítással és futurisztikus külsővel rendelkező mobil készülék, melynek fedlapja nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható oldalra. A 2,4 colos képátlóval rendelkező TFT display a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, 18 bites színmélysége révén pedig több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A két különböző színváltozatban kapható F903iX nem csak UMTS, hanem HSPDA hálózatokban is használható, segítségével maximum 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség érhető el. Természetesen a videótelefon funkció sem hiányzik belőle: a belül elhelyezett kiegészítő kamera 0,1 megapixeles felbontású. A hátlapon található fő kamerában egy 3,2 megapixeles felbontású CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, a felvételek élességét pedig autofókusz funkció garantálja. A fényképezőgéppel panorámaképek és persze videófelvételek is készíthetők.

A Symbian operációs rendszert futtató okostelefon 135 gramm tömegű és alaphelyzetben 102x49x24 milliméteres méretekkel rendelkezik. A belső memória kapacitása nem kevesebb mint 1 GB, ezenkívül pedig microSD (TransFlash) memóriakártyákat is fogad a telefon.

Említést érdemel továbbá a gyári specifikációk szerint 20 napos (!) készenléti idő, a PDF és Office állományok támogatása, valamint a különleges külső zenegombok. A telefon ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés