Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung i710: érintőkijelzős Windows okostelefon

Kütyük

Samsung i710: érintőkijelzős Windows okostelefon

Tekintsük át röviden, hogy mit tud a Samsung legújabb okostelefonja!

A múlt héten Barcelonában megrendezett 3GSM Világ Kongresszuson debütált a nagyközönség számára a Samsung SGH-i710 típusjelzésű smartphone. Első ránézésre akár azt is hihetjük, hogy az SGH-i710 a tavaly debütált SGH-i760 ikertestvére, és bizony nem is járunk messze a valóságtól. Az ikrek azonban nem egy-, hanem kétpetéjűek, hiszen lényeges különbség köztük, hogy az i760 szétcsúsztatható kialakítású és teljes QWERTY billentyűzettel rendelkezik, az i710 viszont egy hagyományos billentyűzetet nélkülöző, candybar formájú masina.

A készüléket csupán néhány fontosabb kezelőgomb, illetve a 2,8 colos képátlóval rendelkező, érintésérzékeny TFT kijelző segítségével kezelhetjük. A 240×320 pixeles felbontású display-hez természetesen jár egy kis ceruza is.

Az operációs rendszer szerepét ezúttal nem a legújabb, hanem az eggyel korábbi Microsoft mobil szoftver, a Windows Mobile 5.0 tölti be. A hátfalba integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felvételek készíthetők, melyek aztán a belső memóriában, illetve microSD (TransFlash) memóriakártyán tárolhatók el.

Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a sztereó Bluetooth 2.0 támogatásról, a GPRS és EDGE adatátviteli technológiáról, az Office állományok támogatásáról, valamint az RSS Reader alkalmazásról. A Samsung SGH-i710 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés