Connect with us

Hirdetés

technokrata

Apple iPhone – részletek

Kütyük

Apple iPhone – részletek

Lássuk részletesen, hogy pontosan mit is tud az Apple iPhone.

Megérkezett a gyártótól a hivatalos bejelentésről szóló sajtóanyag – lássuk, hogy milyen új információk derülnek ki belőle! Az Apple a Macworld Expo szakkiállítás és konferencia megnyitóján bemutatta készülő iPhone mobiltelefonját, mely egyetlen pehelykönnyű készülékben ötvözi egy fejlett mobiltelefon, egy érintőképernyős iPod és egy forradalmian új internetes kommunikációs eszköz minden előnyét. Az iPhone teljesen új felhasználói felületet kínál: a nagyméretű és érintés-érzékeny képernyőnek köszönhetően ujjal a nagy jelképekre és jól olvasható menük elemeire bökve kényelmesen irányítható.

˝Az iPhone egy forradalmian új, varázslatos eszköz, ami szó szerint évekkel megelőz bármely más mobiltelefont˝ – mondta megnyitóbeszédében Steve Jobs, az Apple elnök-igazgatója. ˝A tökéletes kezelőszerv a kezünkben-kezünkön van; az iPhone készüléket az ujjainkkal irányíthatjuk. Az egér elterjedése óta ez a legkorszerűbb kezelőfelület˝.

Az iPhone – a hivatalos sajtóanyag szerint – egy ámulatba ejtő mobiltelefon, mely nagyméretű, érintésérzékeny képernyőjének köszönhetően ujjal kényelmesen irányítható. Ismerőseink nevére bökve azonnal hívja telefonszámukat asztali Mac vagy PC számítógépünkkel szinkronizált címtárából, de természetesen választani lehet az utoljára kezdeményezett és fogadott hívások között, vagy akár egy emulált számbillentyűzet is rendelkezésre áll. A grafikus felhasználói felület intuitív, kényelmes lehetőséget biztosít hívások fogadására és kezdeményezésére vagy akár konferencia-hívások kezelésére is. A Visual Voicemail szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a beérkező hangposta üzenetek között éppen olyan kényelmesen válogathassuk ki az éppen aktuálisakat, mint ahogy e-mail üzenetek között választunk. Az iPhone a képernyőn megjelenő, virtuális QWERTY billentyűzettel és prediktív szövegbevitellel felfegyverzett SMS programot, a számítógéppel szinkronizáló naptárprogramot, valamint 2 megapixeles digitális fényképezőgépet is kínál. Az iPhone négysávos GSM technológiára épül és támogatja az EDGE és Wi-Fi adathálózatokat is. (Ellenben 3G nincs benne.)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés