Connect with us

Hirdetés

technokrata

Multimédiás gyöngyszem – itt a vadonatúj BlackBerry!

Kütyük

Multimédiás gyöngyszem – itt a vadonatúj BlackBerry!

Hosszú hónapok óta lehetett már hallani róla különböző pletykákat, most viszont végre hivatalosan is bemutatkozott az első fejlett multimédia funkciós BlackBerry készülék.

A BlackBerry Pearl egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás telefon, mely 107 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 14,5 milliméter vastag. Az újdonság legfontosabb ismertetőjele a QWERTY kiosztású billentyűzet, mely a SureType technológiára építkezik.

Az egyedi módon 240×260 pixeles felbontással rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a hátfalba integrált, vakus digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. A belső memória 64 MB-os kapacitással bír és microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető (maximum 2 GB-ig).

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) új BlackBerry a GPRS mellett az EDGE adatátvitelt is támogatja, ellenben a 3G sajnos még hiányzik belőle.

A 88 gramm tömegű, Bluetooth 2.0-képes, MP3 lejátszós BlackBerry Pearl első körben a T-Mobile USA-nál lesz kapható, még pedig előfizetéssel együtt 199 dolláros, vagyis mintegy 55 ezer forintos áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés