Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elképesztő tudású új mobiltelefon!

Kütyük

Elképesztő tudású új mobiltelefon!

A Pantech ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: a dél-koreai gyártó legfrissebb telefonja egyáltalán nem nevezhető unalmas készüléknek.

A leginkább a T-Mobile Sidekick-re hasonlító designt kapott Pantech IM-U140-en alaphelyzetben nem látszanak a számok és karakterek bevitelére szolgáló billentyűk. Ezek előcsalogatásához a vízszintes orientációban tartott készüléken meg kell nyomni egy gombot és ennek hatására a kijelző automatikusan elcsúszik felfelé, és még be is fordul felénk 30 fokkal.

Erre a trükkre azért volt szükség, mert a készülékben többek közt egy S-DMB (Satellite Digital Multimedia Broadcasting) szabványú TV-vevő modul is lakozik, és ez a legideálisabb módja a mobil TV-nézésnek. A TFT-alapú kijelző egyébként 240×320 pixeles (QVGA) felbontású és nem kevesebb mint 2,6 colos képátlóval rendelkezik. Az LCD ezen túlmenően érintésérzékeny, sőt az érintésélmény biztosításának érdekében még bizonyos vibrációkat is képes kiadni magából!

A 157 gramm tömegű multimédiás masina alaphelyzetben 119 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 23 milliméter vastag.

Az egyelőre sajnos csak Dél-Koreában kapható Pantech IM-U140-ben továbbá olyan ínyencségeket találhatunk még, mint például a 3 megapixeles (képstabilizátoros) kamera, a közvetlen nyomtatási lehetőség, a sztereó hangszóró, a fejlett MP3 lejátszó, a TV-kimenet, vagy éppen a sztereó FM rádió.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés