Connect with us

Hirdetés

technokrata

Részletes bemutató a 300 milliós mobiltelefonról

Kütyük

Részletes bemutató a 300 milliós mobiltelefonról

Néhány napja rövid hír szintjén beszámoltunk már a világ jelenlegi legdrágább mobiltelefonjáról, melyről most részletes információkkal szolgálhatunk kedves Olvasóink számára.

A Peter Alloison által tervezett és egy moszkvai cég, a JSC Ancort által forgalmazott készülék ára 1,3 millió dollár, vagyis közel 300 millió forint.

Ezért a pénzért egy olyan készüléket kapunk, mely gazdag aranydíszítést kapott és nem kevesebb mint 50 darab gyémántot tudhat magáénak. Ebből az 50-ből egyébként 10 darab kékszínű gyémánt. A telefon további érdekessége a rendkívül fejlett biztonsági és védelmi technológiákban rejlik, melyeknek köszönhetően a mobil tulajdonosa biztos lehet abban, hogy kényes adatai és beszélgetései sehogy sem kerülhetnek illetéktelenek birtokába.

A Diamond Crypto Smartphone névre keresztelt, hagyományos kialakítású luxusmobil 115 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 24 milliméter vastag, lítium-polimer akkumulátora pedig nem kevesebb mint 1.350 mAh kapacitással bír. A kétsávos (900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett, GPRS Class 10 kompatibilis smartphone-ban egy 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, 262 ezer színárnyalatú TFT display kapott helyet, digitális fényképezőgép modult viszont ezúttal nem kapunk.

Említést érdemel továbbá a 4.000 férőhelyes telefonkönyv, az MP3 lejátszó, a Java támogatás, a Microsoft Windows CE operációs rendszer, a 64 MB kapacitású belső memória, illetve a 266 MHz-es órajelű Motorola MX21-es mikroprocesszor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés