Connect with us

Hirdetés

technokrata

Piacon a világ legvékonyabb 3G mobilja, a Samsung Z150

Kütyük

Piacon a világ legvékonyabb 3G mobilja, a Samsung Z150

A Samsung világrekorder vékonyságú 3G mobil újdonsága a napokban végre megjelent a kereskedelmi forgalomban.


A februári 3GSM Világ Kongresszuson bejelentett készülék elsők között a sógoréknál, Ausztriában vásárolható meg. A ˝3˝ nevezetű harmadik generációs szolgáltató első Samsung gyártmányú telefonjaként a Z150-es mindössze 3 euróba kerül – természetesen új előfizetéssel.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a készülék vastagsága nem éri el a 10 millimétert. A rejtett antennás, hagyományos kialakítású újdonság konkrétan 9,8 milliméter vastag, így jelen pillanatban ez a világ legvékonyabb 3G WCDMA mobiltelefonja. Összehasonlításképp, a Motorola-féle ultra-vékony SLVR L7 11,5 milliméter vastag (ez nem 3G modell).

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), 77 gramm tömegű telefon egyébként 118 milliméter hosszú és 46,5 milliméter széles.

A belső memória 50 MB kapacitással bír, és sajnos nem bővíthető, ez azonban nem meglepő, lévén, hogy ez esetben egy low-end kategóriás 3G készülékhez van szerencsénk.

A videófelvevős beépített digitális fényképezőgép sem éppen egy felsőkategóriás darab: a kamera segítségével maximum VGA (640×480 pixeles) felbontású fotók készíthetők. Érdekesség, hogy a telefon mindkét kamerája VGA felbontású.

A TFT technológiájú kijelző 176×220 pixeles felbontású, és 262 ezer színárnyalatú.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés