Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: láthatáron a T-Mobile új kommunikátora

Kütyük

Kémfotók: láthatáron a T-Mobile új kommunikátora

Megjelentek az első kémfotók és információmorzsák a T-Mobile egyik érkező félben lévő legújabb kommunikátorával kapcsolatban.


Egyes források tudni vélik, hogy a Danger nevezetű gyártó munkatársai a napokban mutatták be a harmadik generációs SideKick készülék első prototípusait a T-Mobile képviselőinek. Az itt látható fénykép erről, az egyelőre meglehetősen titokzatos masináról készült.

A készülék fejlesztési kódneve állítólag ˝M2 Revolution˝. Korábban olyan pletykákat lehetett hallani, hogy a SideKick III már idén karácsonykor kapható lesz a piacon, most viszont minden jel arra mutat, hogy a készülék legkorábban valamikor jövő év közepén jelenhet meg a kereskedelmi forgalomban.

A jelenleg kapható SideKick II 130 milliméter hosszú, 66 milliméter széles és 22 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 184 gramm. A Sidekick II TFT technológiájú, 6×4 centiméteres folyadékkristályos kijelzője 160×240 pixeles felbontással rendelkezik és több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A kijelző elhúzásával előbukkan a teljes értékű, 46 gombos QWERTY billentyűzet, valamint említésre méltó, hogy az LCD panel ilyenkor némileg bedől, ami jobb leolvashatóságot eredményez. A vakus digitális fényképezőgép segítségével maximum VGA felbontásban fotózhatunk. A háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz) működésre képes újdonságban egy ARM7 processzor teljesít szolgálatot 32 MB RAM és 16 MB Flash ROM társaságában. A Bluetooth szabvánnyal sajnos nem kompatibilis készülék 1.200 mAh kapacitású lítium-polimer technológiájú akkumulátora a gyári specifikációk szerint 60 órás készenléti időt, illetve 4,5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés