Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb 7 megapixeles mobil a Samsungtól

Kütyük

Újabb 7 megapixeles mobil a Samsungtól

A Samsung Electronics két vadonatúj mobiltelefont jelentett be Kínában.


A Pekingben tartott bemutatón debütált a 7 megapixeles felbontású kamerával rendelkező SCH-M709, illetve az elsősorban ultra-vékony kialakításáról felismerhető SCH-E329. Az SCH-M709 nem más, mint a világ első 7 megapixeles kamerás mobiljának, az SCH-V770-nek a némileg módosított változata. A Samsung legutóbb idén áprilisban jelentett be Kínában nagy felbontású kamerás mobilt: akkor az 5 megapixeles felbontású SCH-M509 mutatkozott be. A széthajtható kialakítású SCH-E239 Dél-Koreában V740 néven kapható, és legfontosabb ismertetőjele az alig 15,9 milliméteres vastagsága.

A kompakt fényképezőgépekre hajazó külső megjelenésű SCH-M709-be egy nem akármilyen optika került: a 7,8-23,4 milliméteres fókusztávolság háromszoros zoomátfogást eredményez, ehhez pedig még adott esetben az ötszörös digitális zoom is hozzájöhet. A kezdő fotósok minden bizonnyal örömmel veszik az autofókusz szolgáltatást, a haladók pedig vélhetően inkább a manuális fókuszállítási lehetőséget fogják favorizálni, mert hogy az SCH-M709-ben olyan is van. A zársebesség 1/2.000 és 15 másodperc között változtatható, ami szinte minden igényt kielégít és természetesen a vaku sem hiányzik a készülékből.

A gyönyörű képi megjelenítésről egy QVGA, vagyis nem kevesebb mint 240×320 pixeles felbontású, TFD technológiájú 2 colos folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely 24 bites színmélysége révén több mint 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A kamerás mobilban 32 MB belső memória található, ami MMCmicro memóriakártyák révén könnyedén tovább bővíthető.

A CDMA 2000/1x rendszerű Samsung SCH-M709 Európában várhatóan nem kerül majd forgalomba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés