Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMS küldés a TV távirányítójáról

Kütyük

SMS küldés a TV távirányítójáról

Dél-Koreában az SMS küldés egy teljesen új válfaja mutatkozott be.


Míg az eddigiekben mobiltelefonról mobiltelefonra, vagy esetleg számítógépről mobilra küldtünk rövid szöveges üzeneteket, addig a jövőben akár már televíziós készülékekről is útjára lehet majd indítani az SMS-eket.

A különböző mobil megoldások fejlesztésével foglalkozó Infobank a napokban jelentette be a Message on TV-t, mely nem más, mint egy SMS alapú interaktív digitális adattovábbító szolgáltatás. A szolgáltatást igénybevevő előfizetőknek lehetőségük nyílik arra, hogy digitális televíziós készülékük, illetve annak távirányítója segítségével teljesen hagyományos SMS-eket küldjenek mobil készülékekre.

˝A Message on TV szolgáltatás révén egy teljesen újfajta kommunikációs lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére˝ – nyilatkozta az Infobank egyik képviselője, aki elmondta, hogy a Message on TV-vel nem csak mobiltelefonra, hanem mások televíziós készülékére is küldhetünk rövid szöveges üzeneteket.

Kérdés, hogy az ilyen, vagy ehhez hasonló szolgáltatások mikor jelennek majd meg hazánkban, ha egyáltalán megjelennek valamikor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés