Connect with us

Hirdetés

technokrata

2,3 megapixeles 3G kagylómobil a Vodafone-tól

Kütyük

2,3 megapixeles 3G kagylómobil a Vodafone-tól

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Vodafone Európában rengeteg vadonatúj 3G mobiltelefonnal kívánja megünnepelni az idei karácsonyt.


Ezen modellek egyik legérdekesebbje nem más, mint a Toshiba 803. Ez a divatos megjelenésű, széthajtható kialakítású készülék egyértelműen a multimédiáról szól. Mondom ezt többek közt azért, mert a telefonnak részét képezi többek közt egy fejlett MP3 lejátszó alkalmazás, egy kiváló kijelző és egy nagyfelbontású fényképezőgép.

A fejlesztők a fedlapon a Samsung SGH-E720-as modelléhez hasonló dedikált zenelejátszó gombokat helyeztek el, így akár hordozható MP3 lejátszóként is minden további nélkül használható a Toshiba újdonsága. A TFT alapokon nyugvó belső folyadékkristályos kijelző egy igazi csúcsmodell: 240×320 pixeles (QVGA) felbontása mellé nem kevesebb mint 262.144 színárnyalat társul. A külső kijelző ellenben csak monokróm és STN technológiájú.

A miniSD memóriakártyára dolgozó, 2,3 megapixeles kamera a megszokottól eltérően nem CMOS, hanem CCD képszenzorra épül, maximális felbontása pedig 1.728×1.296 pixel. A belső memória mérete 20 MB.

A 148 gramm tömegű, csukott helyzetben pedig 111 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 25 milliméter vastag Toshiba 803 ezenkívül Bluetooth és Java kompatibilis, no és persze videotelefonálásra is alkalmas.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés