Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: VGA kamerás új olcsó mobil az LG-től

Kütyük

Exkluzív: VGA kamerás új olcsó mobil az LG-től

Az LG hamarosan egy újabb, teljesen hagyományos kialakítású, belépőszintű mobiltelefonnal fog megjelenni a piacon.


A keresztségben LG B2100 nevet kapott újdonság a korábban debütált LG B2000 közvetlen utódmodelljének tekinthető. A készülék formavilága alapvetően nem sokat változott, noha szinte minden porcikája egy kicsit lekerekítettebb lett, így például a középső navigációs gomb az eddigi négyszögletességét levetkőzve most már kör alakú. A telefon ezzel párhuzamosan egy csöppet nagyobb lett: a 105 milliméteres hossz mellé ezúttal 44 milliméteres szélesség és 15,9 milliméteres vastagság, illetve 74 grammos tömeg tartozik.

A 3,8 centiméteres képátlóval rendelkező, cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző 128×128 pixeles felbontással bír és egész pontosan 65.536 színárnyalatban pompázik. Lényeges újdonság, hogy a telefonban immár egy VGA felbontású digitális fényképezőgép modul is helyet kapott, melynek segítségével maximum 640×480 pixeles felbontású fotók készíthetők. A kamerában egyébként egy CMOS alapokon nyugvó képszenzor teljesít szolgálatot.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes LG B2100 további fontosabb specifikációi közé tartozik a GPRS Class 10 adatátviteli technológia támogatása, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, a polifonikus hangzásvilág, valamint a 200 férőhelyes telefonkönyv. A Motorola C650, a Panasonic X100 és a Siemens C65 konkurensének szánt LG újdonság ára pre-paid csomagban várhatóan 30 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés