Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szélessávú internetezést népszerűsítő online játék, nyereményekkel

Kütyük

Szélessávú internetezést népszerűsítő online játék, nyereményekkel

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium a szélessávú internetezést népszerűsítő online játékot indított.

A játékkal a tárca célja a szélessávú alkalmazások előnyeinek gyakorlati bemutatatása, elsősorban a nők érdeklődésének felkeltése. A Nők Lapja Cafe-n két héten át zajló vetélkedőt több informatikai cég, valamint internet- és tartalomszolgáltató támogatja médiafelületeivel és számos értékes tárgynyereménnyel.

Az online kvízjátékban az érdeklődőknek szélessávú alkalmazásokon alapuló szórakoztató kérdésre kell helyesen válaszolniuk. A játék fődíjai egy kétszemélyes ciprusi nyaralás a Sanoma Startutazástól, egy egy évre szóló chello light szélessávú internet-előfizetés a UPC Magyarországtól, egy HP digitális nyomtató a Hewlett-Packard Magyarországtól, illetve két Nokia mobilkészülék a T-Mobile Magyarország jóvoltából. A fődíjak mellett heti nyereményeket is sorsolnak, melyeket a Prakticomp, a Wiera, az Euroweb, a Sanoma és az IHM biztosít.

A szponzorok a fődíjakat 2005. május 20-án ünnepélyes keretek közt nyújtják át a nyerteseknek az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által a Millenáris Parkban szervezett Szélessávú Internet Napon, amelyen a szakma szórakoztató programok széles választékával várja az internet iránt érdeklődők minden korosztályát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés