Connect with us

A jósláshoz már nem kell jósnő – elég egy mobiltelefon!

Kütyük

A jósláshoz már nem kell jósnő – elég egy mobiltelefon!

Egy a napokban indult új mobiltelefonos szolgáltatás azt ígéri, hogy a kamerás mobilokkal készült arcképekből megjósolja a fotóalanyok jövőjét.


A szolgáltatás működése roppant egyszerű: a fényképezőgépes mobillal le kell fotózni a kívánt személy arcát, majd pedig el kell küldeni azt egy megadott MMS számra. Amint a fotót elküldtük, be kell lépni a szolgáltatás WAP oldalára, ahol is megkapjuk az arc részletes elemzését.

A rendszer számos különböző tényezőt elemzésnek vet alá, így például megvizsgálja a szemek, az ajkak, az orr és a fülek méretét, illetve egymáshoz képesti elhelyezkedését, valamint az arc egyéb geometriai jellemzőit. Az előfizetők ily módon információkat szerezhetnek többek közt hétköznapi, romantikus és erotikus jövőjükről, vagy pedig akár egyéves részletes jóslatokat és jövendöléseket is kérhetnek.

Ezenkívül arra is lehetőség nyílik, hogy a szerelmespárok feltöltsék egymás fotóit, melynek alapján a rendszer kis idő után megmondja, hogy a két ember egymásnak van-e teremtve, vagy esetleg érdemes másvalakivel próbálkozniuk. A Mobile Face Reading nevezetű szolgáltatás jelenleg Kínában, Malajziában és Tajvanon érhető el, de hamarosan számos más országban is be fogják vezetni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő