Connect with us

technokrata

A jósláshoz már nem kell jósnő – elég egy mobiltelefon!

Kütyük

A jósláshoz már nem kell jósnő – elég egy mobiltelefon!

Egy a napokban indult új mobiltelefonos szolgáltatás azt ígéri, hogy a kamerás mobilokkal készült arcképekből megjósolja a fotóalanyok jövőjét.


A szolgáltatás működése roppant egyszerű: a fényképezőgépes mobillal le kell fotózni a kívánt személy arcát, majd pedig el kell küldeni azt egy megadott MMS számra. Amint a fotót elküldtük, be kell lépni a szolgáltatás WAP oldalára, ahol is megkapjuk az arc részletes elemzését.

A rendszer számos különböző tényezőt elemzésnek vet alá, így például megvizsgálja a szemek, az ajkak, az orr és a fülek méretét, illetve egymáshoz képesti elhelyezkedését, valamint az arc egyéb geometriai jellemzőit. Az előfizetők ily módon információkat szerezhetnek többek közt hétköznapi, romantikus és erotikus jövőjükről, vagy pedig akár egyéves részletes jóslatokat és jövendöléseket is kérhetnek.

Ezenkívül arra is lehetőség nyílik, hogy a szerelmespárok feltöltsék egymás fotóit, melynek alapján a rendszer kis idő után megmondja, hogy a két ember egymásnak van-e teremtve, vagy esetleg érdemes másvalakivel próbálkozniuk. A Mobile Face Reading nevezetű szolgáltatás jelenleg Kínában, Malajziában és Tajvanon érhető el, de hamarosan számos más országban is be fogják vezetni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák