Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj high-end mobilok: 3,1 megapixeles kamera, TV tuner és 1 GB memória

Kütyük

Vadonatúj high-end mobilok: 3,1 megapixeles kamera, TV tuner és 1 GB memória

A Curitel Communications két vadonatúj felsőkategóriás mobiltelefonnal rukkolt elő: a PH-S5000V és PH-K1000V típusjelzésű készülékek közös vonása a 3,1 megapixeles digitális fényképezőgép, illetve a beépített televíziós tuner.


Míg a PH-S5000V 94 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 25 milliméter vastag és egy darab 2 colos képátlójú TFT (Thin Film Transistor) kijelzővel van felvértezve, addig a 100 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 26 milliméter vastag PH-K1000V-ben egy nagyobb és egy kisebb színes LCD is helyet kapott. További különbség, hogy míg a PH-K1000V részét képezi egy elektronikus szótár és egy optikai karakter felismerő szoftver, addig a PH-S5000V egy TV kimenetet tudhat magáénak.

A mindkét telefonban fellelhető 3,1 megapixeles kamera optikai zoommal ugyan nem rendelkezik, de teljesen automatikusan igazodik a fényviszonyokhoz, ezenkívül pedig vörösszem hatást csökkentő vakuval is el van látva. A sztereó FM rádió manapság már nem számít különleges extrának, viszont a beépített TV tuner, illetve a videorekorder funkciók már annál inkább. Az NTSC és PAL szabványokkal egyaránt kompatibilis újdonságok akár 90 percnyi videoanyagot is képesek rögzíteni. Ez egyébként annak ismeretében korántsem meglepő, hogy a telefonok 1 GB méretű belső memóriával rendelkeznek.

A kereskedelmi forgalomban történő megjelenés pontos dátuma, illetve a várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés