Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Sharp TM100, az első T-Mobile telefon

Kütyük

Itt a Sharp TM100, az első T-Mobile telefon

A T-Mobile Napon a társaság üzleteiben már megvásárolható az első T-Mobile-os multimédiás telefon, amelyet a ma létező egyik legjobb kijelző, valamint a társaság szolgáltatásainak egyszerű használatát biztosító menü jellemez.

A TM100 Relax 500 és 1000-es csomagokkal június 5-étől további kedvezményekkel, rendkívül kedvező áron vásárolható meg.

A Sharp TM100-as, letisztult formavilágú, fekete-ezüst színvilágú, fényképezésre, videofelvételek készítésére és e-mailezésre egyaránt alkalmas multimédiás készülék kizárólag a T-Mobile számára készül. A TM100 nagyméretű, kiemelkedő felbontású és minőségű (240×320 pixel, 262 ezer szín) kijelzőjén a képek és videók kiváló minőségben tekinthetők meg. A felbontásnak köszönhetően még a t-zones WAP-portál nyitó oldalának minden ikonja is egyszerre látható. A készülék menüjének kialakítása a T-Mobile szolgáltatásainak könnyebb és gyorsabb használatát biztosítja. A t-zones gombbal a WAP-portál, a főmenüben található letöltés gombbal pedig a t-zones legújabb csengőhangjai, háttérképei és videói is azonnal elérhetők.

A szétcsúsztatható (slider) TM100-as beépített VGA kamerája 4x-es digitális zoomra képes és az elkészített fotók MMS-ben vagy a beépített e-mail klienssel elektronikus levélben is elküldhetők, illetve az 5 MByte-nyi memóriában eltárolhatók. A fotók mellett rövid, 10 másodperces videofelvételek készíthetők és a képekhez hasonlóan megoszthatók barátokkal, ismerősökkel. A háromsávos (900/1800/1900 MHz), a T-Mobile európai és tengerentúli hálózatán egyaránt használható, alig 95 grammos készülék a bejövő hívásokat 40 szólamú polifónikus dallamokkal jelzi. A Sharp TM100 naptárával, 2.0-ás WAP-böngészőjével, GPRS adatátvitellel, infraporttal, USB szinkronizációs lehetőséggel, valamint számos szolgáltatással teszi egyszerűbbé és könnyebbé használója életét.

A Sharp TM100-as előfizetéssel már bruttó 9.900 forintos kezdő részlettel megvásárolható, Relax 500 vagy 1000 csomag vásárlása esetén pedig szintén részletre, 0 forintos részletre, az akciós árnál még előnyösebben, további kedvezménnyel vihető el. A T-Mobile telefon két éves hűségnyilatkozattal 79.900, Relax 500-assal 59.900, Relax 1000-sel csak 39.900 forintba kerül. A Sharp TM100 megbízható, a készülékre a T-Mobile 2 éves garanciát vállal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés